Dana Roba, mutilată de soț! Totul a fost planificat?! Iată ce a postat bărbatul înainte

Dana Roba, mutilată de soț! Totul a fost planificat?! Iată ce a postat bărbatul înainte
| Foto: spynews.ro.

Dana Roba, make-up artist al vedetelor, se află în stare gravă la spital după ce a fost bătută de soțul ei, cu un ciocan.

Cu doar câteva ore înainte să își lovească soția cu un ciocan, Daniel Balaciu a făcut public un mesaj, prin intermediul rețelelor de socializare. Bărbatul a postat o fotografie în care apare ținându-și în brațe cele două fetițe, iar în descrierea imaginii a scris câteva cuvinte care prevesteau cumva ce urma să se întâmple.

"Binecuvântarea de la Dumnezeu o primește cel care le crește, și nu doar cel care se laudă cu ele!!!", a scris Daniel Balaciu.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Dana Roba a oferit un interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars, în care a vorbit despre relația pe care o avea cu soțul ei, menționând că a renunțat să mai poarte verigheta în ultima vreme.

„Momentan nu doresc să vorbesc nimic. Sunt 2 copii minori la mijloc pe care trebuie să îi protejez. Voi munci pentru fete cât voi trăi și voi lupta pentru custodia și siguranța lor. Dumnezeu și familia mea îmi sunt alături, frații mei, tatăl meu.”, a declarat Dana Roba, în exclusivitate, pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Comenteaza