Dana Roba în stare de șoc: „Nu o să mai pot munci niciodată”

Dana Roba în stare de șoc: „Nu o să mai pot munci niciodată”
| Foto: wowbiz.ro

Dana Roba a fost la un control medical în urma căruia a aflat că recuperarea mâinilor sale va fi dificilă.

Dana Roba traversează o perioadă extrem de grea după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul său, chiar în locuința unde trăia alături de el și de cele două fiice ale sale. Bărbatul s-a năpustit asupra ei cu un ciocan, lovind-o în repetate rânduri.

Ulterior, bruneta a ajuns de urgență la spital, acolo unde a suferit o operație pe creier care a durat nu mai puțin de nouă ore. 

Medicii au fost mereu reticenți cu privire la starea sa de sănătate, dar, din fericire, Dana Roba a reușit să supraviețuiască. Acum makeup artista se află în propria sa locuință, alături de fiicele sale.

Chiar dacă a scăpat cu viață din mâinile agresorului, starea de sănătate a Danei Roba este în continuare una gravă. Vedeta are numeroase lovituri la nivelul capului, al brațelor și al picioarelor. Ea trebuie să treacă prin mai multe intervenții chirurgicale până va ajunge să își revină la forma inițială.

Din păcate, dat fiind că are ambele mâini în ghips, makeup artista se teme că nu va mai putea activa niciodată în domeniul său și că nu își va mai putea întreține familia din punct de vedere financiar.

„ Acum chiar nu pot să muncesc. (…) Voi avea nevoie de ceva suportruri pentru încheieturile mâinii. M-a nenorocit cu ciocanul, ca să fie sigur că nu o să mai pot munci niciodată.

Mi-a zis că vrea să mă vadă moartă decât divorțată. El în fiecare seară mă cicălea. Mă înjura foarte dur. Pentru siguranța copiilor mei am vrut să divorțez, să fie totul OK. În fiecare zi mă înjura și îmi spunea că o să îmi ia viața, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza