Dana Roba este conștientă! Cuvinte sfâșietoare de pe patul de spital

Dana Roba este conștientă! Cuvinte sfâșietoare de pe patul de spital
| Foto: ciao.ro

Dana Roba a transmis un mesaj sfâșietor de pe patul de spital, după ce soțul ei a desfigurat-o. 

Dana Roba a suferit două intervenții chirurgicale, însa starea sa de sănătate este în continuare una foarte gravă. Potrivit medicilor va rămâne probabil cu sechele tot restul vieții. Chiar și așa, Dana a reușit să le transmită un mesaj oamenilor care i-au fost aproape în toată această perioadă.

Sora ei, Lidia Roba, i-a ținut pe toți la curent cu situația make-up artistei și a transmis pe rețelele de socializare cuvintele spuse de aceasta.

„Dragelor, vă mulțumesc pentru implicarea voastră și susținerea voastră. Dana are progrese dar încă are nevoie de noi și de rugăciunile noastre. Numai Dumnezeu o poate feri de toate pericolele și riscurile care îi stau în față. Ea vă mulțumește pentru tot”.

Dana Roba zace pe un pat de spital, iar familia ei este la cuțite. Din ce cauză au ieșit discuții între membrii familiei! Totul a pornit se pare de la bani.

Au ieșit la iveală noi detalii referitoare la căsnicia dintre Dana Roba și soțul ei. Potrivit unei sursei apropiate victimei, Daniel Balaciu i-ar fi interzis tinerei orice interacțiune cu alți bărbați. Așa că le refuza accesul în salonul unde lucra, potrivit ciao.ro.

Comenteaza