Dana Roba a ajuns din nou la spital! Vedeta a ajuns în scaun cu rotile: „Este foarte umflat” 

Dana Roba a ajuns din nou la spital! Vedeta a ajuns în scaun cu rotile: „Este foarte umflat” 
| Foto: wowbiz.ro


Dana Roba a ajuns iar la spital, după ce a fost externată în urmă cu câteva zile. Din păcate, starea ei, după atacul soțului ei, nu este una foarte buna.

Dana Roba trăiește un calvar de când soțul a mutilat-o cu un ciocan, după ce ea a intentat divorțul. A suferit multe leziuni, chiar foarte grave, a suportat operație după operație, urmând să mai fie supusă și altora, căci are încă mâinile în gips.

Însă, până ca medicii să se ocupe și de brațele sale, Dana Roba a anunțat acum pe toată lumea că a ajuns iar la spital. O altă problemă, tot de la loviturile încasate de la soț, îi dă mari bătăi de cap.

Pe contul personal de Instagram, acolo unde ține legătura cu cei care îi sunt alături sufletește și financiar în procesul de recuperare, Dana Roba a publicat acum o imagine din spital.

În scaun cu rotile, cu mâinile bandajate și piciorul foarte inflamat, așa s-a afișat make-up artistul în online, unde a mărturisit și care îi este acum problema.

”Astăzi, medicii de la Spitalul Județean se ocupă și de piciorul meu drept. Îmi este foarte umflat. Când m-au internat avusesem o vânătaie foarte mare de la loviturile de ciocan pe care mi le-a dat fostul soț”, a scris Dana Roba, în dreptul imaginilor surprinse în unitatea medicală, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza