Dan Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România suferă de o boală rară

Dan Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România suferă de o boală rară
| Foto: fanatik.ro

Dan Pavel a dezvăluit în cadrul emisiunii pe care o prezintă, Survivor România, că suferă “Surfer’s Eye” sau Pterygium.

Se pare că această afecțiune este cauzată de o expunere prelungită la raze ultraviolete. În cazul îndrăgitului prezentator de la Kanal D s-a manifestat printr-o pată apărută pe cornee.

Astfel s-a văzut nevoit să apeleze la ajutorul unor ochelari speciali, dăruiți de colegii lui de echipă. Pterygiile sunt niște creșteri benigne (non-canceroase), dar care pot deforma permanent ochiul, dacă nu sunt tratate corespunzător.

Ele mai pot provoca disconfort și vedere neclară. În cazul în care stai într-o zonă expusă la soare pentru o perioadă lungă de timp și ai de-a face și cu praf și vânt, atunci riști să faci această afecțiune. Se pare că bărbații dezvoltă mai ușor această problemă de sănătate decât femeile, informează Dr. Deramus.

“Bun venit la mine! Sunt Daniel Pavel și vă invit în casa mea din Dominicană. Livingul este locul în care mă relaxez, aici petrec cât de mult timp se poate cu doctorul concurenților, cu colegii din echipa de redacție.

Pregătirea fizică este importantă, de aceea avem aici și o coardă, jucăm și baschet. Sunt și documentații, pe mine m-a interesat foarte mult să cunosc fizicul uman. Aici au loc foarte multe ședințe.

Eu grătesc foarte mult grătar, avem cafeaua dominicană și cacao, care ne dă foarte multă energie. Nu mâncăm tot timpul sănătos. În urmă cu 20 de ani, am trecut cu nava și aveam acest chipiu în largul coastelor Dominicane.

 
Este și un panou pe care sunt imaginile și informațiile importante ale Faimoșilor. M-a interesat foarte mult ca Faimoșii, pentru că sunt deja persoane cunoscute, să încerc să-i prezint poate într-o manieră mai puțin cunoscută.

Acești ochelari sunt ceva foarte special pentru mine. În aceste trei luni de emisiune am dezvoltat o ușoară, mică problemă pe care o depășesc: Surfer’s Eye.

De la expunerea foarte mare la radiația ultravioletă a apărut o mică pată pe cornee. Ea se reduce acum și am nevoie de ochelari în anumite momente, sunt cadou de la colegii mei dragi de la Kanal D”, a povestit Dan Pavel, pentru Teo Show, potrivit fanatik.ro

Comenteaza