DAN PAVEL a făcut un anunț bombă! Ce s-a întâmplat în ultima ediție Survivor România

DAN PAVEL a făcut un anunț bombă! Ce s-a întâmplat în ultima ediție Survivor România
| Foto: kfetele.ro

În ultima ediție de Surivor România, fanii emisiunii au avut parte de o surpriză la jocul de imunitate.

Ultima ediţie a emisiunii Survivor România 2021 din data de 22 mai 2021 a avut jocul de imunitate între cele două echipe, Faimoși și Războinici

Bătălia a fost dată pe un traseu mixt: de apă, al mării Caraibelor şi... uscat. Ambele echipe au avut încrederea că pot duce la bun sfârşit proba traseului dificil şi au sperat că pot fi doar spectatori la consiliul de nominalizare al emisiunii Survivor România 2021.

“Vrem să fim răi, doar aici pe traseu. Dacă am câştiga şi acest joc de imunitate, deja avem o săptămâna bună!” a precizat Albert de la echipa Războinicilor.

În urmă cu o zi, echipa Faimoşilor a pierdut primul joc de imunitate în faţa echipei Războinicilor. 

Echipa Războinicilor a câştigat jocul de imunitate cu scorul de 10-1. Slăbiţi, înfometaţi şi plini de frustrare, concurenţii echipei Faimoşilor au avut o serie conflicte în tabără. Aceştia au fost abătuți şi ruşinaţi de scorul avut în faţa echipei Războinicilor, la consiliu.

Elena Marin: "Sunt foarte dezamăgită de ceea ce s-a întâmplat la joc, pentru că e foarte rușinos scorul de 10-1. E clar că se răsfânge asupra noastră... Pe mine s-a răsfrânt... și psihic mă simt căzută. Astăzi am avut o discuție și fiecare se întreba ce ar trebui să schimbăm.

Majoritatea răspunsurilor a fost că suntem prea mulți și trebuie să ne eliminăm. E clar că sunt tensiuni, sunt caractere diferite, oricât am încerca să ne înțelegem, nu vom reuși. Am avut la un moment dat un conflict cu Raluca. Eu am decis să nu ne mai băgăm înseamă și de atunci nu am mai avut conflict. Pe traseu am încercat să o susțin, a încercat să mă susțină. Am încercat fiecare să ne ignorăm, să nu ne mai certăm. 

Dacă am reuși să nu ne mai înțepăm la fiecare colț, ar fi o soluție.” a comentat faimoasa la consiliul de eliminare, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza