Cum va fi împărțită averea Ilenei Ciuculete?! Întâlnire de gradul zero între moștenitori

Cum va fi împărțită averea Ilenei Ciuculete?! Întâlnire de gradul zero între moștenitori

Fiii Ilenei Ciuculete, Mugurel și Cristian Sfetcu, au făcut pace cu fiica lui Cornel Galeș, fostul soț al mamei lor.

Disensiunile dintre fiii Ilenei Ciuculete și Claudia, moștenitoarea lui Cornel Galeș, au ajuns la un final. Potrivit informațiilor, Claudia Galeș nu s-a mai prezentat la procesul deschis în instanță de Cornel Galeș cu fiii Ilenei Ciuculete.

 
Însă, în final, atât băieții artistei, cât și fata lui Cornel Galeș au ajuns la o înțelegere în vederea încheierii succesiunii. După ce fiii Ilenei Ciuculete au încasat banii în urma vânzării apartamentului lui Cornel Galeș, Claudia a semnat la notar un act pentru renunțarea tuturor drepturilor succesorale de după tatăl ei. La momentul respectiv, fata lui Cornel Galeș ar fi fost pusă în situația de a plăti datoriile lăsate în urmă. În plus, i se pusese poprire pe conturi.

Mugurel Sfetcu, unul dintre băieții Ilenei Ciuculete, a declarat faptul că fata lui Cornel Galeș, Claudia, a renunțat la succesiune și, în acest mod, a scăpat și de probleme.

”A fost la notar și a semnat că nu vrea nimic. Așa s-a încheiat succesiunea și a fost bine pentru toată lumea. A avut poprire pe conturi. Noi nu am avut nimic cu ea, dimpotrivă. Tot timpul am vrut să ne înțelegem.

Ea urma să plătească o diferență de 5000 de euro și cheltuielile de judecată, în urma procesului cu tatăl ei. Dar, povestea s-a încheiat aici, Claudia a renunțat la tot și a scăpat și de probleme. Iar procentul din drepturile de autor de la Cornel ne-a revenit tot nouă”, sunt mărturisirile făcute de Mugurel Sfetcu, arată Fanatik.ro.

Ileana Ciuculete s-a stins, pe 14 martie 2017, la scurtă vreme după ce a fost diagnosticată cu ciroză hepatică, iar soțul ei, Cornel Galeș, a murit într-un accident de mașină produs în Spania, în apropiere de Valencia, la sfârșitul lunii noiembrie 2019. Cornel Galeș îşi doarme somnul de veci în cimitirul Străulești 2, lângă Ileana Ciuculete, femeia lângă care era de nedezlipit.

Comenteaza