Cum s-au cunoscut Cătălin Moroșanu și soția lui: „puneam bani să ne cumpărăm napolitane”

Cum s-au cunoscut Cătălin Moroșanu și soția lui: „puneam bani să ne cumpărăm napolitane”

Cătălin Moroșanu trăieiște o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa. Dar nimeni nu știe cum s-au cunoscut cei doi, de fapt.

„Eu am 114 kilograme și, pentru mine, este o provocare să particip la acest reality-show. Mi-aș dori să slăbesc foarte mult, ca să fac performanță acolo. O iau ca pe o competiție și sper să mă descurc. Îmi plac provocările, am fost la toate emisiunile și din palmaresul meu lipsea Survivor România. Nu puteam rata acest moment. Am avut momente în viață când nu am avut ce să mănânc și eram lipsit de energie. Probabil mă voi confrunta și în Republica Dominicană cu această lipsă de energie, dar sper să ajung până în finală”, a spus Cătălin Moroșanu,

Spune despre el că nu este un bărbat frumos, dar că este „un tip interesant”, care nu trece niciodată neobservat, iar asta s-ar datora, în primul rând, șarmului său: „am avut mereu acea sclipire, acel ceva”. Probabil așa a reușit să o cucerească și pe Georgiana, cea care îi este alături de când erau adolescenți. Dar cum și-a cunoscut soția Cătălin Moroșanu de la Survivor România? În tren! El, 17 ani, ea, 16. A fost dragoste la prima vedere.

„Soția mea este prima fată pe care am adus-o acasă la mama și singura. Ne-am cunoscut în tren, făceam naveta. Ea avea 16 ani și eu –17. Eram copii. Am văzut-o și mi-a plăcut foarte mult de ea. Am cucerit-o când nu eram celebru. Țin minte că aveam 10 lei în buzunar și puneam amândoi bani ca să cumpărăm napolitane”, a povestit sportivul, potrivit impact.ro.
 
 

Comenteaza