Cum arată soția lui Sorin Bontea. A ținut-o mereu ascunsă

Cum arată soția lui Sorin Bontea. A ținut-o mereu ascunsă

Cine este soția lui Sorin Bontea, femeia care îi este alături juratului de la Chefi la cuțite de 32 de ani.

Toată lumea este curioasă să știe cum arată soția celebrului chef, mai ales că Sorin Bontea păstrează discreția despre viața privată. Interesant este și modul în care Chef Bontea și-a cucerit soția, în 1989. Iată primele imagini cu cei doi.

Soția lui Sorin Bontea este o doamnă discretă, căreia nu-i face mare plăcere să profite de pe urma imaginii bărbatului pe care îl iubește de 32 de ani. Și dacă juratul de la Chefi la cuțite este un personaj TV extrem de popular, doamna Bontea preferă să trăiască în discreție, departe de lumina rampei.

Atât de discretă este soția lui Sorin Bontea încât, printre singurele fotografii care au apărut în spațiul public cu ea și juratul de la Chefi la cuțite, este cea din ziua nunții, din 1994. Cei doi sunt căsătoriți de aproaoe 27 de ani și au împreună doi copii, Miruna și Iulian, potrivit viva.ro

„Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas!”, își amintește Sorin Bontea de primul moment în care a văzut-o pe soția lui.

Cum arată soția lui Sorin Bontea. A ținut-o mereu ascunsă

Etichete
Comenteaza