Cu cine seamănă fetița Ginei Pistol și a lui Smiley

Cu cine seamănă fetița Ginei Pistol și a lui Smiley

Potrivit martorilor, ca aspect fizic, fetița este o combinație între cei doi părinți, dar ca și comportament seamănă cu Gina Pistol, iute ca argintul viu.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți, pentru prima dată, marți, 9 februarie, iar viețile lor au căpătat alt sens. Emoțiile pe care le trăiesc sunt greu de exprimat, iar familiile și apropiații celor doi le sunt alături în aceste momente unice. 

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi în momentul în care și-a văzut fiica pentru prima dată și, cu fiecare clipă care trece, este tot mai fascinată de micul pui de om căruia i-a dat viață.

În prezent, proaspăta mămică se simte bine, se recuperează normal, dar este compleșită din punct de vedere emoțional. De fiecare dată când își ține fiica în brațe, ochii i se umplu de lacrimi de fericire, dar și de teamă pentru necunoscutul care o așteaptă, în cea mai frumoasă călătorie a vieții. Și proaspătul tătic, Smiley, simte că îi iese inima din piept atunci când dă ochii cu cea mică și, fire credincioasă, îi mulțumește divinității pentru darul primit.

Gina Pistol deja s-a ridicat din pat, se plimbă prin rezerva clinicii private unde se află, a primit vizita specialistului în alăptare, a neonatologului și urmează, ca înainte de externare, să i se arate cum se face prima băiță a copilului, potrivit fanatik.ro

Comenteaza