Cu cine s-a iubit Andra înainte de Cătălin Măruță? A avut o relație ascunsă cu un artist celebru din țară

Cu cine s-a iubit Andra înainte de Cătălin Măruță? A avut o relație ascunsă cu un artist celebru din țară

Andra Măruță, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, are o căsnicie fericită alături de Măruță, însă înainte s-a iubit cu un artist celebru.

Andra a fost întotdeauna o persoană discretă în ceea ce priveşte viaţa sa personală. Puțini sunt cei care știu că înainte de Cătălin Măruță, Andra s-a iubit cu un bărbat celebru din România.

Înainte să se căsătorească și să formeze o familie fericită cu soțul ei, vedeta a fost implicată într-o poveste de iubire. Iubitul eran imeni altul decât Dragoș Caploiu, fost component al trupei Groove, alături de care a stat doi ani și jumătate, potrivit ciao.ro.

Lucrurile nu au mers aşa cum îşi dorea frumoasa artistă şi, chiar dacă nu a fost niciodată vorba de infidelităţi, cei doi au hotărât să meargă pe drumuri separate. Surse din apropierea artistei susțin, însă, că aceasta a suferit mult după ruptură. Ba chiar ar fi încercat să se împace cu Dragoș.

„Ei s-au despărțit în septembrie 2005. Cu doar câteva zile înainte ca Andra să participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea sa câștige locul II la secțiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectată, îl iubea foarte mult și a făcut tot posibilul să se împace cu el.  Dar nu a fost să fie. Nu a fost vorba de înțelat. Pur și simplu nu a fost să fie”, a declarat un apropiat al Andrei pentru stl.ro, acum ceva timp.

„Nici eu nici Andra nu am călcat strâmb niciodata. Înainte de Cerbul de Aur am decis să ne despărţim şi să nu mai vorbim nici măcar la telefon”, a spus și fostul iubit al Andrei, potrivit sursei citate.

Comenteaza