Cu cine își petrece timpul Brigitte după ce a anunțat că divorțează de Florin Pastramă

Cu cine își petrece timpul Brigitte după ce a anunțat că divorțează de Florin Pastramă
| Foto: spynews.ro.

Brigitte a anunțat acum câteva zile că va divorța de Florin Pastramă iar decizia pare să fie definitivă.

În urmă cu doar câteva zile, showbiz-ul românesc a primit o veste bombă, și anume că Brigitte divorțează de Florin Pastramă. Nu, nu a fost o glumă. Ei bine, vedeta a dezvăluit că încă soțul ei nu mai are ce căuta la ea în casă, însă se pare că nu duce deloc lipsă de companie. Iată în preajma cui s-a afișat frumoasa brunetă recent. Chiar ea a făcut publice imaginile!

După un mariaj de trei ani în care au împărțit și bune și rele, se pare că dragostea dintre Florin Pastramă și Brigitte s-a consumat, astfel că au ajuns să își spună 'adio'. Nu e ușor pentru nimeni să treacă prin așa ceva în viață, însă vedeta a ales să își vadă în continuare de viață, fără a dramatiza!

Brigitte a demonstrat că nu suferă după Florin Pastramă
Vestea că divorțează a venit în urmă cu doar câteva zile, după ce Brigitte l-a acuzat pe încă soțul ei de violență, dar și că "a târât-o în numeroase probleme", astfel că după o serie dezvăluiri la care nimeni nu se aștepta, vedeta a venit cu mai multe fotografii care arată că nu suferă prea mult, ci se simte chiar bine.

Recent, Brigitte s-a fotografiat în timp ce era în jacuzzi, însă nu era de una singură, ci din contră. Nu, nu este vorba despre vreun bărbat, ci chiar de fiica ei. Sara a ales să-i fie alături mamei sale și să petreacă mai mult timp de calitate împreună.

Florin Pastramă a fost violent cu Brigitte?!
Imediat după ce Brigitte a anunțat marele divorț, întrebarea care a stat pe buzele tuturor a fost, bineînțeles, legată de motivul pentru care au ales să meargă pe drumuri diferite. Fără a lăsa loc de interpretări, vedeta a dezvăluit la Antena Stars că s-a săturat să trăiască o astfel de viață toxică.

Ba mai mult decât atât, a și dat de înțeles că încă soțul ei ar fi fost de mai multe ori violent cu ea, însă fără a intra prea mult în detalii despre aceste lucruri. De asemenea, nu putem să nu reamintim faptul că în emisiunea TV pe care au avut-o împreună, nu era ediție în care să nu existe cel puțin o mică ceartă între ei, dar ceea ce nu a dat nimănui de bănuit că lucrurile nu ar merge bine între ei este faptul că se împăcau destul de repede, potrivit spynews.ro.


 
 
 
 
 

Comenteaza