Cu ce se ocupă Gina Pistol după ce s-a lăsat de televiziune. Vedeta refuză să fie casnică

Cu ce se ocupă Gina Pistol după ce s-a lăsat de televiziune. Vedeta refuză să fie casnică
| Foto: spynews.ro.

Gina Pistol s-a retras din televiziune, însă spune că nu-și dorește să fie o femeie casnică, motiv pentru care s-a reapucat de treabă.

Gina Pistol a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu doi, atunci când a adus-o pe lume pe Josephine.

De atunci și până nu de mult, vedeta s-a împărțit cu brio între viața de familie și carieră, în cele din urmă luând o decizie radicală.

Mai exact, cu ceva timp în urmă, iubita lui Smiley își anunța retragerea din televiziune, pe motiv că a obosit și că își dorește să se dedice mai mult fiicei sale și familiei.

În urma deciziei sale, fanii au fost extrem de dezamăgiți, vedeta fiind îndrăgită la scară largă, dar și foarte curioși în privința noii vieți a acesteia.

Astfel că acum a venit și răspunsul fostei prezentatoare. Deși a spus că o să ia o pauză de la tot ce înseamnă proiecte, ei bine, iată că lucrurile nu stau chiar așa.

Blondina spune că pauza nu este chiar pauză, căci asta nu se poate când ai un copil mic în casă, când oboseala s-a acumulat, la fel și nopțile nedormite și când nici nu îți place să stai degeaba.

Din acest motiv, pentru că nu se vede o femeie casnică, partenera cântărețului mărturisește că și acum are multe proiecte în derulare.

„Nu-s genul de femeie casnică. Îmi place să muncesc, să fac ceva. Nu vreau să iau nicio decizie. Doar că mă bucur de pauză în ghilimele. Acum chiar am simțit nevoia de o pauză. Nu mai făceam față. Corpul îmi arăta că nu mai poate. Momentan, pur și simplu mă bucur de această pauză. Cu copil mic însă, nici nu simți că te odihnești. Doi ani nu dormea noaptea. Suficient încât să mă dea peste cap. Oricum, nici acasă nu stau. N-am momente în care să mă odihnesc. Acum mă pregătesc pentru o filmare, pentru proiectele mele”, a spus Gina Pistol, conform Cancan.

Comenteaza