Ilinca Obădescu, vedeta ştirilor Kanal D pleacă din televiziune după valul de critici din online. Care este motivul real

Ilinca Obădescu, vedeta ştirilor Kanal D pleacă din televiziune după valul de critici din online. Care este motivul real

Ilinca Obădescu, prezentatoarea Ştirilor Kanal D, a făcut mai multe schimbări importante în viaţa ei, iar acum vrea să renunțe la TV.

Ilinca Obădescu a debutat în lumea televiziunii în 2013 în calitate de reporter. Cu paşi mici dar siguri a reuşit să ajungă acolo unde şi-a propus. Acum îşi doreşte să se dedice unor alte proiecte. La pupitrul ştirilor, telespectatorii o mai pot vedea până joi, 9 noiembrie.

„Din data de 10 noiembrie începe un nou „sezon” din viaţa mea. Au fost 10 ani minunaţi şi sunt recunoscătoare colegilor mei pentru suşţinere şi pentru modul în care am evoluat în tot acest timp.

Îmi amintesc cu drag de prima zi în care am pășit în redacția știrilor, de multitudinea de materiale pe care le-am realizat în calitate de reporter, de cele 490 de ediții ale emisiunii „Ce faci în Weekend?” şi de cei peste 3 ani de colaborare cu doctorul Cristian Andrei pentru rubrica „La psiholog”. 

Îmi va lipsi agitația din redacția de știri, însă știu că decizia de a începe un nou capitol este cea mai bună alegere pentru viaţa mea”, spune Ilinca Obădescu.

Ilinca Obădescu a devenit subiectul unor discuţii aprinse în mediul online. Prezentatoarea are întotdeauna grijă la felul în care apare în faţa telespectatorilor, însă de această dată a omis un mic detaliu. Mai exact, cureaua pe care a ales să o poarte într-unul dintre jurnale a pus-o în dificultate. S-a desfăcut pur şi simplu în timp ce şatena prezenta un subiect. Deşi a luat-o prin surprindere, şi-a păstrat calmul, însă momentul i-a amuzat teribil pe cei care o priveau.

Secvenţa respectivă a fost urcată de un internaut în mediul online, iar comentariile au început să curgă. Mai mulți utilizatori s-au amuzat copios pe seama micului „accident” suferit de Ilinca Obădescu, în direct, potrivit ciao.ro.

Comenteaza