Denise Rifai a plecat cu scandal de la televiziunea care a consacrat-o: “Nu am vrut bani”

Denise Rifai a plecat cu scandal de la televiziunea care a consacrat-o: “Nu am vrut bani”
| Foto: cancan.ro

Denise Rifai a dat în judecată Realitatea TV și a câștigat, imediat după ce a decis să se mute la KanalD.

Denise Rifai pleca de la Realitatea TV în urmă cu trei ani, dar emisiunea Legile puterii continua să ruleze, deși, susține prezentatoarea, formatul îi aparținea. Și a rulat vreme de doi ani, la pupitru fiind Alexandra Păcuraru, înlocuitoarea vedetei care semnase, între timp, cu Kanal D. Pentru că pe cale amiabilă nu s-a rezolvat nimic, Denise Rifai a dat în judecată postul unde făcuse puțină istorie. Și a câștigat la primul termen, însă boșii de la Realitatea au făcut apel. Se judecă!

CANCAN.RO a aflat și dedesubturile scandalului. Se pare că oamenii din conducerea postului de televiziune încearcă, prin diverși interpuși, să inducă ideea că Denise Rifai ar vrea, de fapt, foloase materiale, ăsta ar fi motivul pentru care a apelat la instanță.

Ceea ce contrazice, însă, intențiile prezentatoarei emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. „Nu am cerut în niciun moment despăgubiri de la Realitatea Media. Nu am nevoie de absolut nimic. Procesul pe care îl am este pentru că Realitatea Media contestă faptul că eu am drept de marcă pe Legile puterii, care este un format creat de mine”, a dezvăluit Denise Rifai, pentru CANCAN.RO.

 

Comenteaza