Codin Maticiuc a spus TOT despre partidele lui de amor cu Gina Pistol. Smiley a fost stânjenit

Codin Maticiuc a spus TOT despre partidele lui de amor cu Gina Pistol. Smiley a fost stânjenit

Gina Pistol, fosta prezentatoare de la Chefi la Cuțite s-a iubit în trecut și cu Codin Maticiuc.

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea showbiz-ului românesc și mai mereu sunt în atenția presei. Ei bine, puțini știu că fosta prezentatoare de la Chefi la Cuțite s-a iubit în trecut și cu Codin Maticiuc. Afaceristul a dat cărțile pe față și a povestit cum se înțelege, de fapt, cu Smiley, partenerul de viață al Ginei Pistol.

Codin Maticiuc este o persoană cât se poate de sinceră atunci când vine vorba despre viața lui personală. Celebrul afacerist s-a iubit numai cu femei frumoase și cunoscute, printre care și fosta prezentatoare de la Chefi la Cuțite, Gina Pistol.

Codin Maticiuc este din nou în atenția internauților, după ce a lasat un program prin care strânge sume de-a dreptul impresionante pentru renovarea spitalelor din țară. Ei bine, nu este secretos nici când vine vorba despre relațiile sale amoroase.

Puțini știu că Codin Maticiuc s-a iubit acum mai mulți ani cu Gina Pistol. Spre surprinderea tuturor, cei doi au rămas în relații destul de bune, ba chiar afaceristul este acum bun prieten și cu partenerul de viață al Ginei Pistol, Smiley.

Mai mult decât atât, Codin Maticiuc a povestit că a rămas în relații bune cu aproape toate femeile cu care s-a iubit, iar Smiley i-a dat chiar și o mână de ajutor pentru strângerea de fonduri în ceea ce privește renovarea spitalelor din România.

Codin Maticiuc a mai mărturisit că se înțelege chiar foarte bine și cu Anna Lesko, așadar despărțirele nu au fost scandaloase. Afaceristul a mai avut relații și cu Alina Crişan, Maria Dinulescu și Corina Zugravu.

„Am rămas prieten cu toate. Mai mult, sunt foarte bun prieten și cu Smiley, care este combinat acum cu Gina. Dar, păstrez legătura și cu Anna Lesko. Mi se par niște oameni extraordinari, iar senzația e reciprocă.”, a povestit Codin, pentru playtech.ro.

Mai mult decât atât, la un moment dat, în cadrul unei emisiuni TV, atunci când a fost întrebat care sunt cele mai pasionale femei din viața lui, Codin Maticiuc a pus-o pe primul loc pe Gina Pistol.

Ei bine, chiar dacă s-a iubit cu numeroase femei din lumea showbiz-ului românesc, Codin Maticiuc o iubește cu foc pe mama copilului său, Ana, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza