Clipe de coșmar pentru Bianca Drăgușanu. Fetița ei este în stare gravă, la spital...Victor Slav este disperat

Clipe de coșmar pentru Bianca Drăgușanu. Fetița ei este în stare gravă, la spital...Victor Slav este disperat

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au trecut prin momente grele când fiica lor, Sofia, a avut nevoie de intervenția medicilor. 

Problemele de sănătate ale Sofiei l-au îngrijorat foarte tare pe Victor Slav, mai ales în momentul în care a aflat că micuța va fi nevoită să petreacă mai multe zile sub atenta supraveghere a medicilor specialiști. Totul a început după o vacanță de câteva zile în Turcia.

Recent, Victor Slav (42 de ani) a declarat că fiica sa a ajuns la spital după ce s-a întors dintr-o vacanță pe care a petrecut-o alături de mama sa în Turcia. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost foarte îngrijorat în momentul în care micuța sa a început să acuze dureri mari, așa că a apelat la ajutorul medicilor.

În urma unor investigații mai amănunțite, doctorii au descoperit că Sofia a luat contact cu o bacterie în perioada în care a fost în Turcia, iar cu tratamentul potrivit, viața micuței a fost în afara oricărui pericol. Victor se declară mulțumit că a putut în cele din urmă să se bucure de concediu alături de fiica sa, după ce aceasta a făcut față cu brio internării în spital.

„Am încercat să plec și eu concediul pe undeva, să-mi fac și eu concediul alături de fiica mea. Am reușit, spun asta pentru că a și fost bolnăvioară. A venit din Turcia și am stat vreo patru zile prin spital. A luat o bacterie. A fost o perioadă destul de grea, dar am trecut de ea. A fost foarte curajoasă și a trecut repede”, a mărturisit Victor Slav la Antena Stars, potrivit cancan.ro.

Comenteaza