Bianca Drăgușanu, curtată de un bărbat celebru și bogat! Cine e bărbatul care i-a captat atenția

Bianca Drăgușanu, curtată de un bărbat celebru și bogat! Cine e bărbatul care i-a captat atenția
| Foto: fanatik

De câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu mai sunt în relații foarte bune, iar femeia este curtată de altcineva.

Sunt împreună de mai bine de trei ani, dar ar fi apărut, din nou, probleme între ei. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu trec prin cea mai bună perioadă în ceea ce privește relația lor. Cei doi ar fi ajuns inclusiv la despărțire, blondina fiind deranjată cu iubitul ei nu i-a fost alături, după ce a fost supusă unor intervenții importante.

Chiar dacă nu a avut parte de sprijinul omului de afaceri, un alt bărbat bogat și celebru nu a rămas indiferent la suferința divei, din contră, îi este, în continuare alături și chiar i-ar face curte vedetei.

În urmă cu o zi, în cancan.ro, a apărut informația potrivit căreia Gabi Bădălău ar avea o relație cu antrenoarea de fitness Andreea Ligia. Contactată de reporterii Spynews.ro, tânăra a dat declarații în exclusivitate despre legătura cu omul de afaceri, atunci când a mărturisit că nu s-a întâmplat mai mult între cei doi.

Bianca Drăgușanu, curtată de un bărbat celebru și bogat

În ultimele săptămâni, Bianca Drăgușanu a fost văzută tot mai des în compania medicului estetician Auday Al-Ahmad. Conform surselor noastre, între cei doi nu ar fi doar o relație profesională. Tot potrivit surselor noastre am aflat că blondina și chirurgul plastician petrec tot mai mult timp împreună. Doctorul care este și deștept, și celebru, și bogat, ar fi fascinat de blondină și chiar i-ar face curte.

De altfel, nici pe Bianca Drăgușanu nu ar lăsa-o 100% rece avansurile medicului. Cei doi nu au încă o relație, dar surse apropiate celor doi spun că ar fi o chestiune de timp până când vor ajunge împreună. Ce-i drept, Bianca Drăgușanu și medicul Auday Al-Ahmad ar forma un cuplu frumos. Pe lângă faptul că doctorul este apreciat în branșă și de către paciente, este și un bărbat atrăgător.

De curând, blondina a postat pe TikTok un videoclip în care apare alături de medicul care i-a fost alături după intervenții. Deși pare că ar fi o simplă joacă, se vede clar că între ea și doctorul Auday Al-Ahmad există o chimie. Dacă vor ajunge să formeze un cuplu sau nu, vă vom ține la curent și veți afla pe Spynews.ro.

Comenteaza