Gabi Bădălău iubește din nou? Bărbatul a trecut preste despărțirea de Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău iubește din nou? Bărbatul a trecut preste despărțirea de Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au decis să meargă pe drumuri separate după o relație lungă și tumultoasă.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de trei ani, însă cei doi au ajuns la despărțire. Acum afaceristul a dat de înțeles un lucru important, după despărțirea de vedetă. Iată ce a postat pe Instagram!

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Gabi Bădălău a postat o fotografie în care se află la un restaurant. Pe masă sunt puse două pahare de vin, dar și un trandafir roșu. Acum fanii lui se întreabă dacă afaceristul iubește din nou.

În urmă cu câteva zile, în exclusivitate pentru Antena Stars, Gabi Bădălăua vorbit despre motivul despărțirii dintre el și Bianca Drăgușanu. Afaceristul a mărturisit că după această separare nu va ieși în față cu certuri și scandaluri, deoarece au avut o relație frumoasă și nu-și dorește asta.

„Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație, rămân cu tot ce a fost bun și frumos. A fost și o lecție de viață pentru mine! O să o respect pe Bianca (n.r. Drăgușanu) toată viața și, din partea mea, să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul, eu sunt bărbat”, a spus el atunci, potrivit spynews.ro.

Comenteaza