Cine va fi marele câştigător al Survivor România 2022. O SURSĂ din interior a dezvăluit numele

Cine va fi marele câştigător al Survivor România 2022. O SURSĂ din interior a dezvăluit numele
| Foto: ziareonline.ro

Albert Oprea, un fost concurent al emisiunii Survivor a dezvăluit cine ar putea câştiga acest sezon.

Chiar dacă competiţia este abia la început, a trecut doar o lumă de la debutul noului sezon, fanii şi-au ales preferaţii, pe care îi văd sau nu în finală. 

Albert Oprea a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți din sezonul trecut şi a reușit să câștige admirația publicului. Fostul Războinic a explicat ce părere are despre noul sezon al show-ului din Republica Dominicană şi pe cine vede câştigător.

Albert Oprea consideră că Ionuț Popa este cel mai bun concurent din acest sezon. Ba chiar, fostul Războinic este de părere că acesta ar putea să câștige emisiunea care se desfășoară în Republica Dominicană.

„Mi se pare fără dinamism, fără intensitate. Probele mi se par mai ușoare față de ce am avut noi. Concurenții din tabăra Faimoșilor mi se par destul de orgolioși, fiecare își dorește să se impună. Certuri au fost încă de la început, din primul episod. Mi se pare că situația Faimoșilor este la fel ca anul trecut.

În tabăra Războinicilor este destul de bine momentan, încă nu au pierdut jocuri de imunitate, aseară a fost primul după o lună. Nu prea au avut motive să se certe, au mai fost mici discuții, dar minore.

Îmi place formatul, s-a schimbat puțin atunci când vine vorba despre imunitatea personală. Aștept concurenți noi, aș vrea mai mult spectacol din punct de vedere sportiv.

Orice ceartă te afectează pe traseu. Eu știu pe pielea mea, când toată echipa a fost împotriva mea nu am mai dat randament. Aduceam foarte greu puncte, a fost nevoie ca ei să plece pe rând ca să îmi revin. Fiecare vrea să se impună, în tabara Faimoșilor sunt oameni destul de cunoscuți, sunt orgolioși, poate mulți dintre ei sunt egocentrici.

Fiecare își dorește să fie lider. Am văzut că și Rengle își dorește să acapareze tot, deși mie nu îmi place foarte tare strategia pe care o adoptă, ar putea să meargă pe drumul lui. Zmărăndescu mi se pare că are un ton cam ridicat și e puțin cam nervos, la fel ca și CRBL. Totuși, mentalitatea lor este foarte bună, este benefică pentru echipă.

Ei primesc mai multe mesaje pozitive, dar probabil că ar scăpa și de comentariile negative dacă ar fi mult mai temperați. Concluzionând, certurile îi destabilizează și afectează evoluția pe care o au pe traseu.

Dacă ar fi fost acest concurent în sezonul nostru și ar fi avut adversarii pe care i-am avut noi, nu știu câte șanse ar fi avut. Totuși, dacă ne raportăm la acest sezon, doar pe Ionuț Popa îl văd la Survivor România 2022. Mi-ar plăcea să intre rezerve mai puternice, să văd mai mulți adversari. Momentan nu văd la Faimoși adversari pentru Ionuț Popa”,a spus Albert Oprea, pentru Playtech.ro.

Comenteaza