Cine va câștiga Survivor România 2021? S-au scurs primele informații despre finală

Cine va câștiga Survivor România 2021? S-au scurs primele informații despre finală

Telespectatorii Survivor România au început să parieze pe concurenți încă din primele săptămâni ale competiției.

În această etapă a reality-show-ului de supraviețuire se află 6 concurenți. Cei care se luptă pentru marele premiu de 250.000 de lei sunt Maria Chițu, Marius Crăciun, Elena Marin, Zannidache, Andrei Dascălu și Albert Oprea.

Favoritul caselor de pariuri la această oră este Zanni, cel care are și cea mai mare susținere, de altfel, pe grupurile de pe rețelele de socializare dedicate show-ului.

Zanni s-a numărat încă din primele săptămâni printre favoriții la câștigarea trofeului. La început, la SuperBet, de exemplu, Jador și Culiță Sterp erau pe primele locuri. Pe al treilea a fost mereu Zanni, urmat ba de Albert, ba de Marius.

Jador și Culiță au ieșit din motive personale din competiție, așa că Zanni a recuperat teren și se află de câteva săptămâni bune pe locul 1 ca favorit la casele de pariuri.

Potrivit cotelor de la Betano, Zanni este urmat de Marius Crăciun, iar după acesta vine Albert Oprea.

Zanni are o cotă de 2,30, Crăciun de 4,00, iar Albert, Elena Marin și Maria Chițu au o cotă de 6,00. Cele mai puține șanse, conform pariurilor, le are Andrei Dascălu (cota 8,00).

În concursul de la Kanal D, începând din această săptămână au început jocurile individuale. Acestea ar putea fi decisive pentru telespectatori.

Favoriții se pot schimba de la o zi la alta. De data aceasta cei aflați în competiție vor dovedi fiecare în parte de ce este capabil pe trasee. Cei 6 nu mai luptă pentru echipă, ci pentru ei înșiși.

Show-ul de la Kanal D început în luna ianuarie trebuia să se încheie deja, dar acesta a fost prelungit dată fiind audiența uriașă de care s-a bucurat încă de la primul episod. Finala are loc în cele din urmă sâmbătă, 10 iulie 2021.

În competiția din acest an au fost câteva nume grele, însă nu au reușit să ajungă departe în show. Cătălin Moroșanu, Ana Porgras, Costi Ioniță și Alexandra Stan sunt greii acestui sezon care nu au făcut o figură foarte bună, cu excepția Anei Porgras, văzută la un moment dat drept finalistă.

În show am avut și doi fotbaliști destul de cunoscuți publicului larg: Sebastian Chitoșcă și Ștefan Ciuculescu, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza