Cine este și ce viață duce femeia cu care Reghe a înșelat-o pe Prodanca. Declarații BOMBĂ: „Nu a fost confortabil, dar a fost frumos!”  

Cine este și ce viață duce femeia cu care Reghe a înșelat-o pe Prodanca. Declarații BOMBĂ: „Nu a fost confortabil, dar a fost frumos!”  
| Foto: as.ro

 Mariana Pfeiffer, fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf, duce o viaţă frumoasă în Germania, acolo unde are şi o afacere.
 

Ca şi fostul său soţ, Mariana Pfeiffer nu duce grija zilei de mâine. Dovada stă şi vacanţa petrecută alături de fiul său, Luca, şi Iubita acestuia, Asiana Peng, într-o locaţie de lux din Italia. Deşi este o persoană discretă, Mariana Pfeiffer a postat pe reţelele de socializare foarte multe imagini cu fiul său.

Mariana Pfeiffer a divorţat de Laurenţiu Reghecampf în urmă cu 13 ani. La cel moment, s-a zvonit că ruptura s-a produs din cauza Anamariei Prodan, lucru confirmat peste ani şi de vedetă.

Într-un interviu acordat acum câţiva ani, Mariana Pfeiffer mărturisea că nu a putut trece uşor peste faptul că Laurenţiu Reghecampf s-a căsătorit cu Anamaria Prodan şi a acceptat să se întâlnească cu fostul său soţ şi după ce acesta şi-a unit destinele cu agentul de jucători.

„Într-o seară, Laurențiu m-a mângâiat pe picior și bineînțeles că s-a întâmplat mai multe între noi. Ajunsesem să mă simt ca amanta lui, deși eram soția lui. Am făcut dragoste în subsol, într-o cameră în care călcam. Nu a fost confortabil, dar a fost frumos! (…) După divorț, ei au mers în Las Vegas și s-au căsătorit. Am făcut dragoste cu Laurențiu și după ce s-a căsătorit cu Ana. Am acceptat pentru că îl iubeam”, spunea Mariana Pfeiffer într-un interviu acum câţiva ani, citat de Fanatik.

Mariana Pfeiffer dezvăluia, în urmă cu câţiva ani, că Laurenţiu Reghecampf a anunţat-o la telefon că vrea să divorţeze.

Eu nu apucasem să mă mut şi ea venea deja la mine acasă. Într-un sfârşit de săptămână ea a venit şi a vrut să mă ajute să car mobila. Are un tupeu incredibil. Măcar putea să aibă bunul simţ şi să nu vină acolo cât eram eu acolo. Laurenţiu m-a sunat într-o seară şi mi-a spus că Anamaria este însărcinată şi că trebuie să divorţăm pentru că Anamaria este însărcinată”, mai spunea Mariana Pfeiffer pentru sursa mai sus citată, potrivit as.ro.

Comenteaza