Declarații șocante făcute de Loredana, criminala din Mangalia. Psihologii au rămas mască: „Nu există urme de regret! Le mimează!"

Declarații șocante făcute de Loredana, criminala din Mangalia. Psihologii au rămas mască: „Nu există urme de regret! Le mimează!"

Psihologii care au consultat-o pe Loredana, tânăra care și-a ucis prietena, într-un parc din Mangalia, fac dezvăluiri cu privire la declarațiile tinerei. 

Loredana este principala suspectă într-un caz de crimă ce a avut loc în Mangalia, loc în care aceasta și-ar fi ucis prietena din copilărie, după care a depozitat-o într-o valiză pentru a o transporta mai ușor în parcul în care corpul neînsuflețit al fete a fost descoperit.

Psihologii au emis raportul psihologic ce face referire la cazul Loredanei, iar părerile lor sunt șocante. Aceștia consideră că fata nu are regrete, acesteia nu îi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Loredana știe că trebuie să regrete, astfel mimează părerile de rău, detaliu ce este considerat de specialiști unul dintre cele mai înalte grade de sadism. 

„Nu există urme de regret, le mimează în speranța că va obține o pedeapsă mai mică. A povestit că după ce a înjunghiat-o pe fată i-a ținut acesteia mâna la gură ca sa nu se mai audă cum horcăie. Psihologul a întrebat în ce poziție se afla ea, ce făcea atunci, la ce s-a uitat în acele 30 de minute. A răspuns foarte calm: mă uitam în ochii Alinei. Da, s-a uitat cum se scurge viața din prietena ei, cum își dă duhul a chiar a spus că i s-a părut puțin timp, dar când s-a uitat la ceas a văzut că trecuseră 30 de minute”,  au dezvăluit surse din anchetă, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza