Dana Roba, declarații despre presupusul ei iubit. Vedeta vorbește de căsătorie: „A fost sigur că voi muri, a fost distrus, dar...”

Dana Roba, declarații despre presupusul ei iubit. Vedeta vorbește de căsătorie: „A fost sigur că voi muri, a fost distrus, dar...”
| Foto: kfetele.ro

Dana Roba, a făcut noi declarații despre Beniamin, bărbatul alături de care a fost suprinsă în mall-ul din Timișoara.

În urmă cu puțin timp, vedeta a fost văzută pe stradă în compania unui bărbat, despre care ea spune că este doar un coleg de la biserică și un prieten foarte bun.

Abia acum, la două luni de la evenimentul tragic care i-a pus viața Danei Roba în pericol, starea de recuperare a cunoscutului make-up artist evoluează într-un mod mai pozitiv, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional.

După ce a văzută public Benjamin într-un cunoscut centru comercial din Timișoara și a transmis prin intermediul platformelor online că are tot dreptul să-și reconsolideze viața, Dana a discutat deschis și despre perspectiva căsătoriei, chiar dacă procesul de divorț de actualul ei soț nu a fost încă finalizat.

„Chiar dacă oamenii m-au văzut în mall cu Beni asta nu înseamnă că eu o iau înaintea lui Dumnezeu. Dacă Dumnezeu va vrea să mă căsătoresc cu Beni, asta voi face. Dacă Dumnezeu nu va vrea asta, nu voi face”, a declarat Dana Roba pentru un post TV, potrivit kfetele.ro.

 

 

Comenteaza