Cine este Aurora, femeia găsită moartă în propria locuință din Iași. Tânăra apăruse în ipostaze indecente fix înainte de moarte

Cine este Aurora, femeia găsită moartă în propria locuință din Iași. Tânăra apăruse în ipostaze indecente fix înainte de moarte

Aurora Trofin a fost găsită moartă în pat, în locuința sa din județul Iași.
 

Aurora Trofin, în vârstă de 39 de ani, este femeia găsită moartă în propria locuință din Iași. Polițiștii nu au reușit să stabilească cu exactitate cauza morții, ancheta fiind încă în desfășurare.

Cel care a sesizat oamenii legii a fost vecinul româncei, care s-a plâns că venea un miros deranjant din apartamentul acesteia.

Femeia avea ușa încuiată în momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului și au fost ajutați de pompiere pentru a intra în locuință.

Autoritățile au fost sesizate de un bărbat, care s-a plâns că din apartamentul vecin se simte un miros neplăcut. Când oamenii legii au ajuns la fața locului, au găsit ușa locuinței blocată.

Ajutați de pompieri, polițiștii au putut pătrunde în casă, găsind în pat trupul neînsuflețit al unei femei de 39 de ani. Tânăra locuia singură în Iași, iar autoritățile nu au reușit să stabilească deocamdată cauza decesului, întrucât corpul ei se afla într-o stare avansată de descompunere. 

Potrivit primelor informații cu privire la cazul Aurorei Trofin, vecinii mărturisesc că femeia nu era vizitată prea des. Cu toate acestea, românca era foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde publica poze în ipostaze indecente.

„ La data de 8 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Iași au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că de la locuința unei vecine se simte un miros neplăcut. Cu sprijinul unui echipaj ISU Iași s-a pătruns în apartamentul indicat, unde a fost găsită decedată o femeie în vârstă de 39 de ani.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind dispusă efectuarea necropsiei pentru a se stabili cauza decesului persoanei”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, potrivit wowbiz.ro.

 

 

Comenteaza