Cine este amanta lui Adrian Minune. Femeia ar fi fost "furată" de la un interlop

Cine este amanta lui Adrian Minune. Femeia ar fi fost "furată" de la un interlop

Manelistul, Adrian Minune, s-a iubit cu o amantă tinerică pe nume Oana, timp de mulți ani.

Ani de zile Adrian Minune s-a iubit cu Oana, presupusa amantă, care s-a și confimat ca fiind, în cele din urmă. S-a zvonit atunci că misterioasa brunetă a fost furată de la un interlop chiar de către manelist.

Adrian Minune este însurat cu Cati, femeiea cu care are trei copii, dar toată lumea știe că are și o amantă. Artistul a cunoscut-o pe Oana în 2008, la un botez, iar de atunci acesta a avut o relație extraconjugală cu ea.

Tânăra era împreună la, vremea aceea, cu Oneață, supranumit și Regele barbutului. Adi Minune a văzut-o atunci pe femeie, a intrat în vorbă cu ea și a ajuns să o cucerească. Într-un interviu acordat pentru Spynews, Oneață a povestit cum a ajuns Adrian Minune să îi fure iubita.

„Fata a fost cu mine un an de zile. Când am fost eu plecat în Iordania, el mi-a luat-o... ”, a spus Oneață, Regele barbutului, pentru SpyNews.

Bărbatul a aflat de relație iubitei sale cu Adrian Minune chiar din telefonul ei. Când a mers la el în vizită în Iordania, Oneață i-a verificat mobilul și a găsit filmulețe compromițătoare cu manelistul. Interlopul a susținut că a reușit să treacă peste faptul că Minune i-a furat iubita.

„Înainte a fost cu mine, el s-a ținut de capul ei până a luat-o.
Cu manevre foarte mari, făcute de el. Pe timpul ăla, eu l-am iertat... Am zis 'las-o așa'. Dar de atunci a început să facă mai multe măgării. La un rachiu al fetei mele... când era el liber, nu s-a prezentat. L-am iertat și atunci, dar acum, pentru ce mi-a făcut, nu-l mai iert. M-a făcut prăduitor.”, a mai spus Regele barbutului, potrivit spynews.ro.

Comenteaza