Cine a fost la Aeroport la sosirea lui Culiță Sterp. Ce nu s-a văzut la TV: „Nu pot să..”

Cine a fost la Aeroport la sosirea lui Culiță Sterp. Ce nu s-a văzut la TV: „Nu pot să..”
| Foto: wowbiz.ro

Solistul Culiță Sterp s-a descalificat de la Survivor România și a refuzat să mai intre pe traseu.

Artistul și-a dorit enorm să fie acasă, în momentul în care iubita lui, Daniela Iliescu, va aduce pe lume bebelușul. 

Astfel, ce a fost mai greu a trecut, iar, acum, fostul concurent de la Survivor România așteaptă din clipă în clipă să devină tătic.

În urmă cu puțin timp, a ajuns pe aeroportul Internațional Henri Coandă din București, unde a fost așteptat de familie, dar și de zeci de persoane care l-au susținut pe parcursul emisiunii.

Ba chiar mai mult, pe lângă lacrimi de fericire, îmbrățișări și laude aduse, fanii au decis să îi facă și un mic cadou Faimosului. Acesta a primit un dar extrem de special de la o fană, un tablou cu o fotografie cu Faimos alături de iubita lui. 

Surprizele nu s-au oprit aici. Culiță și-a văzut pentru prima dată mașina cea nouă, boldiul de lux pe care fratele lui l-a cumpărat dintr-un showroom, cât timp acesta era la Survivor.

Este vorba despre un Mercedes, de culoare albă, o mașină extrem de scumpă, care poate ajunge să coste peste 100.000 de Euro.

În exclusivitate pentru WOWbiz, cântărețul ne-a oferit primele păreri despre bijuteria auto, dar și primele imagini cu bolidul care ajunge la suta de kilometri în doar câteva secunde. 

"Nu te cred! Vreau să mă urc la volan, să văd cum este să pun mâna pe un volan...Vai de capul meu! Mie nu îmi vine să cred! Doamne Dumnezeule! Mi-e frică, sincer, să conduc..

Cred că o să îi las pe ei să conducă, că mi-e frică, dacă nu am condus de jumătate de an.. Nu conteaxă luxul, am văzut că pot să stau în junglă, pe scândură, și fără.. Pot să mă descurc și cu mașină și fără. Mașina este o necesitate..Mă bucur că am reușit să ajungă să pun mâna, credeam că nu mai apuc să mâna.", a declarat Culiță Sterp, în exclusivitate pentru WOWbiz. 

Comenteaza