Ce se întâmplă cu relația lui Theo Rose! Artista îl respinge pe Anghel Damian, înainte de naștere: „Nu-l mai vrea lângă ea”

Ce se întâmplă cu relația lui Theo Rose! Artista îl respinge pe Anghel Damian, înainte de naștere: „Nu-l mai vrea lângă ea”
| Foto: ciao.ro

Theo Rose și Anghel Damian au o relație zbuciumată, conform unor imagini surprinse de paparazzi în centrul Capitalei.

„Din păcate, e un comportament agresiv care vine din partea unei lipse mari de comunicare dintre ei doi. E o lipsă foarte mare de comunicare, dar vedem foarte clar că ea este supărată și aici putem să spunem că există și hormonii ăștia de sarcină, care ne schimbă comportamentul și devenim mai agresive, dacă intrăm în starea de mamă, de leoaică, care își apără puiul. Dar pe de altă parte, nu e un comportament de leoaică, dar e un comportament de leoaică rănită”, a explicat Alina Petre, coach emoțional, în emisiunea lui Cristi Brancu.

„Cineva a rănit-o foarte tare și cred că este vorba despre partenerul ei de viață. E o frustrare adunată, o agresivitate, nu-l mai vrea lângă ea, eu asta văd din limbajul corpului. Nu-l vrea lângă ea în momentul acela, în momentul în care cineva nu te vrea într-o anumită situație este bine să nu te bagi și să nu mai insiști, pentru că reacția va fi din ce în ce mai agresivă. Așa se manifestă ea și probabil că are motivele ei bine întemeiate, în afară de cele hormonale”, a mai spus specialista, potrivit ciao.ro.

Comenteaza