Ce scrie pe certificatul de deces al lui Petrică Mîțu Stoian! Sora artistului a făcut dezvăluiri exclusive

Ce scrie pe certificatul de deces al lui Petrică Mîțu Stoian! Sora artistului a făcut dezvăluiri exclusive

Sora cântărețui de muzică populară a dezvăluit detalii neștiute despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian!

Maria Tarchila, sora lui Petrică Mîțu Stoian, a vorbit cu FANATIK despre pierderea fratelui pe care l-a idolatrizat și căruia i-a fost alături în ultimele clipe de viață, explicându-ne că va fi, pentru totdeauna, marcată de ceea ce a văzut, auzit și simțit în acele momente.

Ce scrie pe certificatul de deces al lui Petrică Mîțu Stoian
Maria Tarchila, sora lui Petrică Mîțu Stoian, ne-a dezvăluit ce scrie pe certificatul de deces al regretatului cântăreț al cărui trup neînsuflețit este, acum, depus la Teatrul Național din Craiova și vegheat de toți cei care l-au iubit și admirat în cele peste 3 decenii de carieră artistică.

”Pe certificatul de deces al lui Petrică scrie că a murit din cauza inimii. Stop cardio-respirator”, ne-a spus, în exclusivitate, Maria Tarchila, sora lui Petrică Mîțu Stoian.

Cu toate acestea, ne precizează femeia înlăcrimată, așteaptă să vadă ce vor spune procurorii cu privire la dosarul penal care a fost deschis in rem privind decesul lui Petrică Mîțu Stoian. ”Nu știu dacă eu o să fiu audiată! Dar cei de la clinică vor fi audiați. Eu nu am fost la clinică, nu știu ce s-a întâmplat acolo, dar mă gândesc că de acolo a început totul”, a mai spus, pentru FANATIK, sora lui Petrică Mîțu Stoian.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, marcată de ultimele cuvinte ale artistului
”Noi, în spital, când era, la Reșița, eu am ajuns repede, într-o fugă, din Arad, am apucat să mai vorbim, l-am găsit normal, chiar glumea, nici nu mă gândeam că se va întâmpla asta. Chiar îi spuneam să nu facă vreo prostie. Îi ziceam: `Petrică, fii tare, tu ești tare, să reziști, să nu faci prostii, gândește-te că ești tânăr!`. El mi-a zis atunci: `Nu mai pot`! Îi era tare rău. Astea au fost ultimele vorbe. A făcut, cred, atunci, și un atac de panică, atunci l-au și dus la Terapie Intensivă… ”, ne-a spus, în exclusivitate, Maria Tarchila, sora lui Petrică Mîțu Stoian.

Mai mult decât atât, recunoaște femeia care nu se mai oprește din plâns, privirea pe care i-a aruncat-o Petrică Mîțu Stoian în momentul în care, conștient încă, era transferat la Terapie Intensivă o va urmări toată viața.

”Când a ieșit să îl ducă spre Terapie Intensivă, ne uitam unul la altul. Și s-a uitat cu niște ochi la mine, disperat, văd și acum imaginea, nu mai pot să o uit. Atunci m-am gândit că nu mai scapă și așa a fost…”, ne-a mai spus, vărsând lacrimi amare, Maria Tarchila, sora lui Petrică Mîțu Stoian.

Maria Tarchila, sora lui Petrică Mîțu Stoian, a dezvăluit că vrea să îi împace pe Niculina Stoican și pe Doru Gusman după ce aceștia și-au aruncat, de la distanță, replici acide pe tema relației care ar fi fost între artist și cântăreața care conduce Ansamblul Maria Tănase din Craiova.

”Eu am dorit ca Petrică să meargă la ansamblu, să fie o noapte acolo. A fost foarte frumos, s-a organizat frumos, cu toți artiștii de la ansamblu. Niculina Stoican a fost trup și suflet implicată pentru el, ei au fost de mici copii împreună, au crescut împreună. Cealaltă familie, unde stătea el, nu dorea la ansamblu, dorea la teatru. Până la urmă, a ajuns și la teatru, i-am împăcat pe toți și o să îi împăcăm în continuare.

Nici nu are rost să ne tot certăm pentru că, uitați cum este, murim în 3 ore. Are rost să ne certăm și să ne supărăm? Măcar pentru memoria lui să fim mai buni”, a mai spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Maria Tarchila, sora lui Petrică Mîțu Stoian.

Comenteaza