Ce s-a întâmplat cu soțul Danei Roba: „Acel monstru care mi-a săpat groapa, a căzut chiar el în ea”. Dezvăluiri șocante

Ce s-a întâmplat cu soțul Danei Roba: „Acel monstru care mi-a săpat groapa, a căzut chiar el în ea”. Dezvăluiri șocante

Dana Roba trece prin cea mai grea perioadă din viața ei, după ce a fost mutilată de soțul ei.

Chiar dacă spune că se simte bine și se bucură că își poate relua activitatea profesională, Dana Roba ascunde o mare durere în spatele zâmbetului pe care îl poartă.

Make-up artistul are mari regrete, iar de fiecare dată când își vede reflexia în oglindă, plânge, deoarece nu îi vine să creadă că cel pe care l-a iubit cândva a adus-o în punctul în care să își piardă părul.

Pe lângă aceste aspecte, faptul că trebuie să se obișnuiască cu felul în care arată este o adevărată provocare pentru ea.

„Uneori plâng când mă văd fără par în cap, îmi este foarte greu să mă obișnuiesc așa, dar nu am curaj să îl întreb pe Dumnezeu de ce m-a îngăduit să trec pe aici… știe El de ce…  Eu îi mulțumesc zilnic că sunt în viața și că m-a lăsat mama la copiii mei. Iar Am încredere  acel monstru care mi-a săpat groapa, a căzut chiar el în ea. 

Că judecătorul va judeca drept această faptă. A premeditat totul cu ceva timp înainte, din surse am înțeles că el a vrut să îmi ia viața, pentru a putea să îmi fure cei 20.000€ și pentru faptul că eu nu am vrut să renunț la copii. Mereu mă ruga ca să renunț în fața notarului la copii, ceea ce nu aș putea face niciodată. Chantal și Celine sunt cea mai frumoasă avere pentru mine. De când el e la arest, fetițele nu au întrebat niciodată de el, ele țin minte cu lux de amănunt tot acest moment monstruos”, este mesajul pe care acum Dana Roba l-a publicat în online, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza