Ce nume au ales Culiță și Daniela pentru bebelușul lor! Provine din Vechiul Testament

Ce nume au ales Culiță și Daniela pentru bebelușul lor! Provine din Vechiul Testament
| Foto: fanatik.ro

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au devenit părinți joi, 17 iunie. Cei doi au ales un nume Biblic pentru bebelușul lor. 

Doamna Geta este în culmea fericirii de când a devenit bunică pentru a doua oară. Femeia se bucură pentru clipele frumoase prin care trece fostul concurent de la Survivor România, care a ales deja numele copilului.

Mama lui Culiță Sterp ar fi vrut să-l cheme David pe nepotul ei, însă cântărețul de muzică de petrecere și partenera sa de viață au avut o altă variantă, una care are legătură cu religia.

Se pare că artistul și Daniela Iliescu au găsit în cele din urmă numele băiețelului. Este vorba de un prenume care provine din Vechiul Testament și începe cu litera „M”.

„Mie mi-ar fi plăcut David. David Sterp sună foarte bine. Dar nu cred că va fi ăsta, fiindcă mama și tatăl său au vrut un altul”, a declarat doamna Geta, potrivit fanatik.ro.

Numele nu a fost divulgat de mama artistului, însă a ținut să adauge că este un nume biblic. Cel mai probabil prenumele va fi scos la iveală de cântăreț în perioada următoare.

„Nu-l pot spune, fiindcă așa mi-a cerut Culiță și am să-i respect rugămintea. Pot însă spune că e un nume biblic, din Vechiul Testament.

E un nume foarte rar, unii spun că nu l-au mai avut. Numele începe cu M și se termina cu N”, a mai adăugat mama fostului concurent de la Survivor România, mai arată sursa citată.

Comenteaza