O mamă de 22 de ani și-a abandonat pe câmpul bebelușul nou născut...În ce condiții a fost găsit

O mamă de 22 de ani și-a abandonat pe câmpul bebelușul nou născut...În ce condiții a fost găsit

Un bebeluș a fost abandonat pe un câmp, de o tânără mamă în vârstă de 22 de ani. Angajații unei primării din România l-au găsit.

Un bebeluș era la un pas să își găsească sfâșitul la puțin timp după naștere, după ce a fost abandonat pe un câmp în România. Angajații primăriei care l-au găsit au chemat poliția, după ce au prins-o pe femeia care l-a dus acolo. Acum, mama în vârstă de 22 de ani este anchetată de poliție, însă acuzațiile ei sunt grave.

Povestea bebelușului a emoționat și revoltat o țară întreagă, însă mai ales pe persoanele care l-au găsit pe câmp. Copilul era în viață, dovadă că nu a fost adus pe câmp de foarte mult timp. Totul s-a întâmplat în Șeica Mare, aproape de localitatea Boarta, în timp ce angajații primăriei erau acolo din întâmplare, în timp ce făceau o lucrare publică.

La un moment dat, au găsit bebelușul în șanț. Este vorba despre o fetiță de cinci săptămâni, care era încă în viață. Primarul localității a dat primele declarații și a spus că micuța a fost transportată la spital pentru verificări, iar poliția a fost anunțată imediat, pentru a ancheta cazul.

”Noi aveam lucrări publice în această zonă, între satele Calvaser și Boarta. Angajații primăriei s-au deplasat acolo pentru efectuarea lucrărilor și au găsit un bebeluș abandonat. Are aproximativ 5 săptămâni. Din fericire, copilul este în viață, a fost transportat la spital în Mediaș pentru îngrijiri”, a declarat Nicolae Șușa, pentru Ora de Sibiu.

”Mama copilului are 22 ani. Am demarat o anchetă internă împreună cu Direcția de Asistență Socială de la Primărie și am găsit-o la prima oră. Am chemat poliția și am ținut-o acolo până la sosirea organelor. Femeia a spus că a abandonat bebelușul și a plecat din cauza că a fost bătută de concubin.”, a mai spus primarul, potrivit spynews.ro.

Comenteaza