Ce face în acum Marcel Prodan, bărbatul care a bătut-o violent pe Alexandra Stan

Ce face în acum Marcel Prodan, bărbatul care a bătut-o violent pe Alexandra Stan

Au trecut opt ani de când Alexandra Stan a fost bătută de impresarul și iubitul ei, Marcel Prodan.

Timpul a trecut și deși există puține cazuri în care oamenii se schimbă în bine, căci în rău este foarte simplu, Marcel Prodan a arătat că poate fi și altă persoană față de cum era acum opt ani.

Marcel Prodan și Alexandra Stan au format un cuplu timp de trei ani. Din păcate, poveste de iubirea s-a sfârșit violent, artista fiind snopită în bătaie de către iubitul ei de la acea vreme. Totul a pornit în timp ce mergeau cu mașina, iar de la o mică neînțelegere s-a ajuns la lovituri ce au necesitat internarea artistei în spital. Acum, după opt ani de la incident, Marcel Prodan este complet schimbat. După ce a devenit tată și-a dat seama de lucrurile importante care contează în viață. Fostul impresar este tatăl unui băiețel cu autism, iar asta l-a determinat să deschidă un ONG prin care să ajute copiii care suferă de tulburări din spectrul autist.

Viața lui Marcel Pavel s-a schimbat radical după ce a bătut-o pe Alexandra Stan. Deși a mai colaborat cu alți artiști după incident, acesta nu a mai avut parte de același succes în muzică, acesta fiind unul dintre motivele pentru care s-a reprofilat și și-a deschis o fundație în Constanța adresată copiilor cu autism.

‘’Ideea acestei fundaţii a venit in urma faptului că sunt si eu, la rândul meu părinte al unui băieţel de 6 ani si empatizez cu necesităţile altor părinţi. Aceşti oameni merită ca, copiii lor sa aibă şansa unei dezvoltări comportamentale cât mai aproape de normalitate. Cu gândul la copii, şi din dorinţa de a crea un mediu eficient şi profesionist, care să-i poată ajuta în lupta cu neprevăzutul, am decis să înfiinţez această fundaţie non-profit. Fiecare din noi are astfel oportunitatea de a da înapoi o fărâmă de bine comunităţii din care face parte’’, a declarat Marcel Prodan în urmă cu ceva timp, potrivit spynews.ro.


 

Comenteaza