Câți bani câștigă clujeanca Vlăduța Lupău din muzică

Câți bani câștigă clujeanca Vlăduța Lupău din muzică

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste din România și are un onorariu considerabil.

Artista, care are la bază studii de medicină veterinară, a bifat în anul 2022 un profit de 720.785 de lei cu firma GLUGLU Music SRL, înregistrată chiar în anul pandemiei, în luna decembrie 2020. P

rin această firmă, Vlăduța Lupău gestionează activitățile de interpretare artistică. Ea mai are o afacere din care a scos bani consistenți, YOUVL SRL, firmă care se ocupă tot de spectacolele sale și i-a adus, în ultima perioadă, un profit net de 101.648 lei.

VLRAPSOMUSIC SRL este a treia firmă pe care o manageriază Vlăduța Lupău, care are o cifră de afaceri de 300.000 de lei.

Tot în an de pandemie, Vlăduța Lupău și-a deschis și firma VLMUSIC SRL, care i-a adus un profit de puțin peste 30.000 de lei în ultimul an raportat la ANAF. Astfel, din muzică, vedeta a obținut aproape 900.000 de lei într-un singur an (în jur de 170.000 de euro).

Invitată la nunți, botezuri și alte evenimente, vedeta reușește să bucure oamenii prezenți cu un repertoriu special. Doar că trebuie să bagi mâna adânc în buzunar dacă vrei să-ți cânte Vlăduța Lupău.

Tariful său nu este unul modest, fiind comparat cu cel al unor artiști consacrați, precum Andra Măruță. Ei bine, în noaptea de Revelion, pentru 60 de minute de cântat, artista din Cluj încasează suma de 10.000 de euro!

Remunerația pe care o primește Vlăduța Lupău i-a șocat pe mulți. Nu de alta, dar tot atât percepe și Andra Măruță, despre care se spune că este cea mai iubită artistă din România, potrivit ciao.ro.

Comenteaza