Carmen Harra, previziuni despre diul lui Theo Rose: „ O să aibă un destin diferit...”

Carmen Harra, previziuni despre diul lui Theo Rose: „ O să aibă un destin diferit...”

Theo Rose a născut, miercuri, un băiat perfect sănătos iar Carmen Harra i-a făcut astrograma băiatului.

Carmen Harra a făcut astrograma bebelușului lui Theo Rose și al lui Anghel Damian. Numerologul susține că Sasha va fi o persoană profundă, înțeleaptă, introvertită și va avea o viață lungă. 

„Este foarte profund, foarte înțelept, introvertit, deosebit de spiritual, extrem de intuitiv, super talentat, are calități enorme și este longeviv. Vine în această lume cu toate coordonatele unei vieți foarte bune și cu mult noroc. Cu alte cuvinte, le are pe toate. Și are o conexiune foarte puternică, din punct de vedere karmic, cu tatăl lui. Dar se va înțelege extraordinar si cu mama lui.

Va mosteni din talentele părinților si va avea șanse sa ajungă în politică. Va fi un talent în comunicare, în retorică, poate să devină și artist, dacă asta își dorește, dar clar va fi un om foarte cunoscut. Are noroc, dar și suportul părinților lui pentru a se realiza excelent în viață. S-a născut sub o stea foarte norocoasă. Este intuitiv și un vizionar, va face multe acte de caritate, va ajuta multă lume și va aduce mult bine în această lume”, a declarat Carmen Harra, potrivit playtech.ro. 

Comenteaza