Nea Mărin pleacă de la Antena 1?! Vedeta TV va participa la o altă emisiune

Nea Mărin pleacă de la Antena 1?! Vedeta TV va participa la o altă emisiune
| Foto: ciao.ro

Nea Marin a luat o pauză de la proiectele pe care le avea la Antena 1 și a decis să se orienteze către o nouă emisiune.

Nea Mărin nu stă, chiar dacă nu mai filmează pentru moment pentru „Poftiți pe la noi”de la Anetana 1. Vedeta TV a acceptat să fie jurat într-un concurs internațional de dans. Mai mult, artistul merge la evenimente și acceptă contracte de imagine.

În ceea ce privește emisiunea „Poftiți pe la noi”, la timona căreia se află de mai bine de 14 ani, Nea Mărin a oferit primele declarații, după ce CANCAN.RO a dezvăluit, în exclusivitate, motivul pentru care filmările nu au fost reluate.

„Încă nu am fost anunțat când se vor relua filmările. Nu știu nimic, aștept o discuție cu producătorii, care au fost plecați. Eu tot timpul am însă activitate. Acum sunt într-un juriu internațional”, a declarat Nea Mărin în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Îndrăgita vedetă TV a cutreierat țara-n lung și-n alt, cu emisiunea sa, care a debutat în urmă cu 14 ani sub titulatura de „Serviți vă rog”, și care apoi a devenit, la Antena 1, „Poftiți pe la noi”.

Acest show i-a consolidat totodată relația de prietenie pe care o are cu Liviu Vârciu, prezent în toate emisiunile sale.

Comenteaza