Ce a făcut tânărul lovit mortal de Monica Odagiu, cu o oră înainte de accident! Dezvăluiri șocante

Ce a făcut tânărul lovit mortal de Monica Odagiu, cu o oră înainte de accident! Dezvăluiri șocante
| Foto: spynews.ro.

Colegii tânărului, lovit mortal de Monica Odagiu pe o șosea din București, vorbesc despre momentele de dinaintea tragicului accident.

Potrivit sursei menționate anterior, cu doar o oră înainte să fie lovit mortal pe o șosea din București, Alexandru, tânărul în vârstă de 35 de ani s-a simțit rău din cauza faptului că ar fi consumat alcool așa că șefii acestuia au decis să apeleze la serviciul de ambulanță pentru a-i acorda îngrijiri bărbatului.

Când medicii au ajuns la fața locului însă, Alexandru deja plecase. O oră mai târziu, tânărul în vârstă de 33 de ani a fost accidentat mortal de actrița Monica Odagiu. Bărbatul avea probleme cu alcoolul, mai spun sursele Antena 3 CNN. Se pare că acesta mai lucrase și în trecut la aceeași firmă la care era angajat în prezent însă inițial renunțase pentru a pleca din țară.

Cum lucrurile nu i-au ieșit așa cum se aștepta peste hotare, Alexandru s-a întors și ar fi dorit să se angajeze din nou la vechiul loc de muncă. Șefii, care cunoșteau din trecut problemele pe care acesta le avea cu băutura l-ar fi întrebat dacă a renunțat la alcool, iar tânărul în vârstă de 33 de ani le-ar fi spus că da, așa că au decis să îl reangajeze, potrivit spynews.ro.

Comenteaza