Sora Ronei Hartner și-a ieșit din minți și l-a făcut praf pe Rocco Sedano, fosul soț al artistei

Sora Ronei Hartner și-a ieșit din minți și l-a făcut praf pe Rocco Sedano, fosul soț al artistei
| Foto: gândul.ro

Rinda Hartner a făcut declarații neașteptate despre relația pe care nepoata sa o are cu tatăl său, Rocco Sedano.

Rona Hartner și Rocco Sedano au fost căsătoriți acum mai bine de 17 ani, iar din povestea lor de dragoste a rezultat o fiică.

După divorț, Sumayla a locuit cu mama ei, până când actrița a fost răpusă de cancer, la sfârșitul anului trecut. Lucrurile au luat, însă, o întorsătură radicală pentru adolescentă ulterior, căci a ajuns ținta unei dispute din cauza custodiei.

Rita Sumayla, fiica Ronei Hartner, a trecut prin clipe extrem de grele după ce mama ei s-a stins din viață.

Nici nu și-a revenit bine după pierderea suferită, că adolescenta a ajuns în mijlocul unor controverse familiale, dat fiind faptul că atât rudele actriței, cât și tatăl ei, Rocco Sedano, și-au exprimat dorința de a primi custodia copilei. Deși disputele dintre cele două tabere păreau că au luat sfârșit, Rinda, sora Ronei Hartner, a ieșit de curând cu noi acuzații la adresa fostului cumnat. Ea îl acuză pe celebrul dansator că și-ar fi amenințat fiica, ba chiar ar fi avertizat-o pe Sumayla că va lua măsuri drastice în cazul în care nu va merge să locuiască cu el.

„I-a zis «Dacă nu vii la mine, te duc în familie de plasament». Fetei i-a fost frică să nu se întâmple asta, dar agenția socială a zis că nu are cum să îi spună așa ceva, că nu este singură pe pământ. De când a aflat că nu poate să o forțeze, este iar pierdut în zare, așa cum a fost 15 ani, iar este dispărut. El era foarte boem și a rămas boem. Face în continuare cum făcea când era Rona”, a declarat Rinda Hartner, potrivit gândul.ro.

Comenteaza