Ultimul gest pe care Rona Hartner a mai apucat să îl facă pe patul de spital, înainte de a muri. Sora ei a văzut totul: "Am văzut deodată, m-am uitat mai bine"

Ultimul gest pe care Rona Hartner a mai apucat să îl facă pe patul de spital, înainte de a muri. Sora ei a văzut totul: "Am văzut deodată, m-am uitat mai bine"
| Foto: ciao.ro

Rinda Hartner a fost alături de sora sa, Rona Hartner, până când și-a dat ultima suflare pe patul de spital.

Din nefericire, Rona Hartner s-a stins din viață la vârsta de doar 50 de ani. A fost de departe una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste din țara noastră. A lăsat în spate o carieră de succes și un parcurs profesional excepțional, dar și o mulțime de fani care îi duc lipsa.

Trecerea sa în neființă a căzut ca un șoc, atât pentru familie și prieteni, cât și pentru toți cei care au apreciat-o de-a lungul anilor pentru talentul, carisma și sinceritatea sa.

În ultimele clipe de viață, sora sa i-a fost alături și i-a îndeplinit dorințele. Rinda Hartner își amintește și acum ce a rugat-o sora ei, chiar de pe patul de spital.

Rinda Hartner a rememorat ultimele momente cu sora sa în viață. Era dimineață atunci când a simțit că Rona Hartner va pierde lupta cu viața, ceea ce s-a și întâmplat câteva clipe mai târziu.

Sora artistei mai spune că înainte să moară avea zâmbetul pe buze și părea liniștită, după foarte multă vreme. Asta pentru că încă de când a aflat tragicul diagnostic, i-a fost teamă că nu își mai vedea fiica crescând și bucurându-se de toate lucrurile frumoase. 

Rinda Hartner mai spune că sora sa i-a dat indicații clare, ba chiar a rugat-o să o îmbrace în rochie albă, întrucât spune ea, „se va mărita cu Dumnezeu”. 

„Era liniștită de la medicamente, dar cum s-a crăpat de ziuă, au început păsările să cânte pe-afară, și am văzut cum, deodată, s-a luminat și zâmbea. I-am zis: «Visezi? Ce visezi?». Și, după aceea, m-am uitat mai bine la ea și i-am zis că vede pe cineva.

I-am zis «Drum bun, Ronel, o să ne mai vedem când mi-o veni și mie timpul». Și știu că a plecat cu zâmbetul pe buze. Chiar dacă a plecat prematur, că nu voia încă să plece, voia să se ocupe de fata ei, s-o vadă, să ajungă la majorat, să joace la nunta ei. Dar așa a fost să fie. Și Rona era împăcată cu asta.

Mi-a zis din vară, când am fost la ea, cât tocmai primise diagnosticul. Mi-a zis «Rinda, mă îmbraci în alb, mă îmbraci mireasă, pentru că eu o să mă mărit cu Dumnezeu». Și i-am spus bine, să îmi spună ce haine. Ne uitam prin haine. Îmi arăta ea.”, a mărturisit Rinda Hartner, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza