Ce a făcut Georgiana Lobonț după ce s-a întors din vacanța din Maldive. E oficial divorțul?!

Ce a făcut Georgiana Lobonț după ce s-a întors din vacanța din Maldive. E oficial divorțul?!

Georgiana Lobonț și soțul ei săptămâna trecută anunțau divorțul, dar în ultimele zile s-au afișat în ipostaze de cuplu.

Ce se întâmplă în căsnicia Georgianei Lobonț cu Rareș Ciciovan pare a fo scos din filme, dar cu siguranță există o explicație mai logică a situației lor. Săptămâna trecută anunțau divorțul, dar în ultimele zile s-au afișat în ipostaze de cuplu, mai fericiți și mai uniți ca niciodată. Ce au făcut după întoarcerea din vacanța pe care au petrecut-o în Maldive este încă o dovadă în acest sens. 

Georgiana Lobonț și soțul ei, împreună la nași, după ce s-a întors din Maldive

La începutul săptămânii trecute, după câteva zile în care s-au afișat împreună în Maldive, Rareș Ciciovan a anunțat că el și Georgiana au decis să divorțeze. Au urmat apoi declarații din partea finului lor, Armin Nicoară, care s-a apărat și a negat zvonurile care spuneau că el ar fi motivul separării nașilor lui. Totodată, fiind alături de ei în vacanță, acesta a dezvăluit că artista și soțul ei au fost mai retrași și nu au ieșit cu el și soția lui pe plajă în acele zile, cu mențiunea că el nu știe ce s-a întâmplat între ei.
 
Nu a mai durat mult, iar un alt prieten de familie aflat cu ei în Maldive s-a fotografiat cu Georgiana și soțul ei, apoi a postat poza cu o descriere care sugera că nu se pune problema de divorț între cei doi. De atunci, artista și soțul ei apar tot împreună în mediul online.

Duminică, după întoarcerea din Maldive, cei doi au plecat alături de copiii lor la nași, în zona Sibiului. Cântăreața a arătat cum s-au distrat cu ATV-urile, iar în această dimineață le-a împărtășit fanilor un nou moment frumos alături de nașa ei. Cele două au pregătit împreună un desert pentru soții lor, potrivit spynews.ro.

 
 
 
 
 

Comenteaza