Cătălin Măruță nu i-a mai botezat copilul lui Pepe! De ce s-a răzgândit: „Am primit..”

Cătălin Măruță nu i-a mai botezat copilul lui Pepe! De ce s-a răzgândit: „Am primit..”

Cătălin Măruță nu i-a botezat copilul lui Pepe în ciuda faptului că existau zvonuri în acest sens.

S-a spus despre Cătălin Măruță și Andra că ei i-au nășit băiatul lui Pepe. Însă adevărul este că nașii lui Pepe JR au fost aleși din familie și chiar Giani, fratele lui Pepe, și-ar fi botezat nepotul.

Deranjat cumva de nenumăratele știri în care a apărut în titlu cum că i-ar fi botezat mezinul lui Pepe, Cătălin Măruță a ținut să facă lumină în acest caz.

„Nu suntem noi nașii. Suntem foarte buni prieteni cu Pepe, cu soția lui, cu toata familia lui. Am rămas prieteni și cu Raluca. Așadar, înainte să scrieți toate lucrurile astea. Dați un telefon, puteți să aflați niște lucruri interesante. De exemplu, puteți să aflați 100% cine au fost nașii pentru că familia a fost aleasă de data aceasta să fie. Giani a fost nasul! Dar era foarte simplu doar dacă  voiati să intrați pe Instagram. Pentru că oricum știrile astea sunt făcute doar din instagramul nostru și instastory-urile noastre. Era foarte simplu, puteați să intrați pe Instagram la Pepe. Și vedeați cum s-a desfășurat toată ziua și tot ce s-a întâmplat la biserică…

Asta pentru oamenii care ne-au dat foarte multe mesaje, ne-au întrebat cum a fost, din nou nas. Nu n-am fost noi. Din păcate, lucrurile pe care le citiți în ultima perioadă în presă nu au nicio legătură cu realitatea. Sunt doar titluri care sunt făcute să atragă iar voi să cădeți în tot felul de capcane. Asta e! Nu ne-a sunat absolut nimeni niciodată să întrebe și povestea asta e de ceva timp așa că m-am gândit poate în fiecare zi să vă prezint toate fake news-urile care apar prin ziare, în ceea ce mă privește pe mine, pe Andra sau pe copii…”, a ținut să precizeze Măruță.

Despre tăticul Pepe nu se mai poate spune nimic decât că nu mai putea de fericire! El și Yasmine Ody și-au botezat sâmbătă seara băiatul, pe micuțul Pepe JR și s-au bucurat de prezența tuturor prietenilor apropiați, pentru că asta și-au dorit, un botez între prieteni și familie. Extrem de eleganți, Pepe și Yasmine au fost în centrul atenției, alături de micuțul lor. Pepe a fost cu atât mai fericit cu cât cele două fete ale sale din cea de-a doua căsătorie cu Raluca Pastramă, Rosa și Maria, i-au fost alături și s-au bucurat la unison cu tatăl lor.

Artistul este acum un bărbat împlinit și fericit. Și-a găsit liniștea în brațele lui Yasmine Ody și se bucură din plin împreună de băiețelul lor, care le face acum viața și mai frumoasă și căruia i-au organizat un botez de vis.

Pepe nu s-a putut abține să nu cânte la petrecerea micuțului său. Și a făcut-o cum știe mai bine și din suflet, alături de Mandinga. Diana Matei și Marian Cleante au întreținut atmosfera, iar invitații au fost pe măsură, precum Liviu Vârciu, Nea Marin, Connect-R, Bursucu și multe alte nume cunoscute. Petrecerea a fost una reușită iar invitații au cântat și s-au distrat până în zori.

Etichete
Comenteaza