Cât costă să iți cânte Florin Salam la nuntă sau botez. Suma este colosală

Cât costă să iți cânte Florin Salam la nuntă sau botez. Suma este colosală

Florin Salam este nelipsit de la nunțile din România iar onorariul pe care îl cere este unul enorm.

Unul dintre cei mai apreciați maneliști de la noi din țară luase o pauză de la evenimente, însă Florin Salam a revenit în forță.

Una dintre vocile de aur ale industriei de manele are un onorariu pe măsura talentului său. Dacă vrei ca Florin Salam să-ți cânte la un eveniment, trebuie să știi că acesta cere între 5.000 și 10.000 de euro, sumele putand sa ajunga si la 20.000 de euro Chiar și așa, manelistul poate ajunge la sume colosale datorită dedicațiilor.

Manelistul și-a început cariera în adolescență, atunci când cânta alături de tatăl și de unchiul său. Nu mulți știau asta, dar la primele sale evenimente se prezenta cu numele de Florin Fermecătorul.

Dacă la început câștiga 400-500 de lei pe eveniment, manelistul a ajuns să fie unul dintre cei mai bine plătiți artiști din România. Deși în ultimii doi ani s-a confruntat cu probleme de sănătate și a avut parte de unele incidente la evenimentele sale, Florin Salam este gată să-și încânte fanii cu muzica lui.

Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Florin Salam a făcut dezvăluiri despre starea sa de sănătate actuală și motivele care au condus spre acestea.

Artistul s-a confruntat cu boala COVID-19, fiind perioada în care s-a zvonit că acesta ar fi decedat. Florin Salam a împlinit vârsta de 44 de ani, iar oboseala, excesele și nopțile pierdute își spun cuvântul.

Florin Salam chiar a anunțat faptul că a părăsit țara și că va returna banii celor la care urma să cânte, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza