Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital. Designerul, la un pas de moarte: ”O durere groaznică...”

Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital. Designerul, la un pas de moarte: ”O durere groaznică...”

Cătălin Botezatu are din nou probleme de sănătate, de această dată la nivelul stomacului.

Designerul a trebuit să meargă de urgență la spital și e fericit însă că nu a fost nevoie de operație. Ce i s-a întâmplat creatorului de modă în urmă cu o lună.

Cătălin Botezatu s-a luptat cu greve probleme de sănătate în urmă cu doi ani, iar atunci creatorul de modă susține că viața lui a fost pusă în pericol. El a reușit să treacă cu bine peste aceste intervenții și să se recupereze, însă în urmă cu o lună a ajuns iar la spital.

Cătălin Botezatu, la un pas de operație. A ajuns de urgență la spital

Designerul a povestit că s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate, căci avea dureri insuportabile de stomac. Aflat la Timișoara, Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital, acolo unde i s-au făcut investigații.

Diagnosticul pus de medici nu a fost unul dintre cele mai ușoare, asta pentru că aceștia i-au transmis lui Cătălin Botezatu că are pancreatită acută. Acum e nevoit să țină un regim strict bazat pe piure, salate, foacia, dar și apă, iar băuturile rafinate și mâncărurile scumpe sunt deja de domeniul trecutului, după cum spune el.

”Cu inima stau bine, am fost ușor bolnav acum vreo lună. Am făcut o mică pancreatită acută, pentru prima oară în viața mea țin regim, că nu țin de obicei regim și sunt disperat de atâta piure, salate, focacia, că asta pot să mănânc, și de apă plată. Adio băuturi alcoolice sau șampanii și prăjituri, asta e, unii sunt norocoși, dar sunt ok. O perioadă mai lungă trebuie să țin regimul, oricum primele două luni sunt mai grele, a trecut o lună”, a spus Cătălin Botezatu pentru spynews.ro.

Se bucură că nu a ajuns la operație
Chiar dacă problema pe care o are e una destul de gravă, Cătălin Botezatu se bucură că nu a ajuns la operație din nou și că a primit un tratament și regim de care trebuie să țină cont astfel încât să țină diagnosticul sub control.

”Veneam de la Monaco și am aterizat pe aeroportul din Timișoara și acolo mi s-a întâmplat. M-am confruntat cu o durere groaznică la nivelul abdomenului și bineînțeles al pancreasului. A fost spontană”, a mai zis el.
În ceea ce privește viața lui amoroasă, discret ca de obicei, Cătălin Botezatu a mărturisit că tot timpul are pe cineva lângă el și niciodată nu e singur. Totuși, designerul nu și-a dorit să intre în detalii cu privire la acest aspect important din viața sa.


 
 
 


 

Comenteaza