Cât a plătit Cazacu pentru inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Vedeta a scos din buzunar O AVERE

Cât a plătit Cazacu pentru inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Vedeta  a scos din buzunar O AVERE

După aproape un an de relație, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au logodit.

Vestea că Ramona Olaru și Cătălin Cazacu  urmează să se căsătorească i-a luat prin surprindere pe mulți dintre fanii celor doi, mai ales că aceștia trăiesc o dragoste cu năbădăi.

Însă, povestea lor de dragoste a devenit una din ce în ce mai puternică în ciuda unor mici certuri, așa că prezentatorul TV și-a dorit să facă un gest extrem de frumos în vacanță, așa că i-a oferit inelul de logodnă Ramonei Olaru.

Cătălin a scos din buzunar o sumă impresionantă pentru a-i oferi Ramonei un inel spectaculos, pe care tânăra și l-a dorit extrem de mult.

Prezentatorul TV și-a luat inima în dinți și a făcut pasul cel mare în vacanța din Mykonos, acolo unde cei doi au trăit momente foarte frumoase. 

Această vacanță a fost încununată cu cererea în căsătorie, iar Ramona Olaru nu a stat pe gânduri și a spus „da”. Mai mult decât atât, colega de platou a lui Răzvan Simion și a lui Dani Oțil a postat pe contul său de Instagram o imagine cu superba bijuterie, alături de o descriere emoționantă, semn că este foarte fericită și abia așteaptă să întemeieze o familie alături de bărbatul pe care îl iubește de un an.

Acum câteva luni, Ramona și Cătălin au fost prezenți la un eveniment, acolo unde ea și-a ales singură inelul de logodnă și a vorbit la momentul respectiv de bijuteria impresionantă.

Se pare că bijuteria valorează nu mai puțin de 18.000 de dolari, fiind realizată cu un rubin african masiv și înconjurat de alte diamante mai mici.

Comenteaza