BOMBĂ! Cine e noua iubită a lui Cătălin Cazacu! Sportivul a uitat-o pe Ramona Olaru

BOMBĂ! Cine e noua iubită a lui Cătălin Cazacu! Sportivul a uitat-o pe Ramona Olaru

Cătălin Cazacu iubește din nou după despărțirea de Ramona Olaru. Acesta este alături de Elisa Alexandra Roman, reporterița de la Capatos.

De aproximativ o lună, mai exact din data de 10 februarie, Cătălin Cazacu a simțit fiorii dragostei atunci când a întâlnit-o pe Elisa Alexandra Roman. Cam în acea perioadă au fost cei doi zăriți pentru prima oară împreună, atunci când s-au retras dintr-un club de noapte. Doar că pe atunci nu părea nimic serios.

În plus, dacă Ramona Olaru a dat „fuga­”, în acest weekend, în Budapesta, Cătălin Cazacu a luat drumul către Timișoara. Iar sursele CANCAN.RO susțin că duminică bărbatul a fost așteptat pe aeroportul din București chiar de către Elisa.

Cei doi s-au dat și de gol și pe rețelele de socializare, iar asta după ce Cătălin a postat un story în care apărea noua sa cucerire, iar ea a publicat pe Instagram o imagine cu o mână a unui bărbat.

Aceeași cu a lui Cătălin Cazacu, dovezile fiind ceasul, dar și tatuajele de pe mână, vizibile și în alte poze pe care prezentatorul Antena Stars le are postate pe rețelele de socializare.

Coincidență sau nu, Elisa Alexandra Roman este actualmente reporter în cadrul emisiunii la a cărei cârmă se află Dan Capatos, la Antena Stars.

Post de televiziune în cadrul căruia activează și Cătălin Cazacu. Pe lângă asta, fata face furori și pe Instagram, dar și pe la diferite prezentări de modă, iar în vara anului 2022 a fost surprinsă, în preajma lui BRomania. Dar doar ca amici.

Comenteaza