Carmen de la Sălciua, trumatizată de căsnicia eșuată cu Culiță: ”Eu nu o să mai divorțez niciodată”

Carmen de la Sălciua, trumatizată de căsnicia eșuată cu Culiță: ”Eu nu o să mai divorțez niciodată”
| Foto: fanatik

Carmen de la Sălciua a vorbit despre eșescul în dragoste pe care l-a avut în relația cu Culiță și despre iubirile pe care le speră în continuare.  

Carmen de la Sălciua a decis ca, pentru o perioadă, să stea departe de orice relație amoroasă, invocate fiind legate de dorinței de a se ocupa, în exclusivitate, de propria persoană.

”Nu cred că cineva este perfect, că eu aș fi perfectă sau un bărbat ar putea fi perfect. Dar eu vreau să fie lângă mine un bărbat ale cărui defecte să le pot accepta, să avem viziuni de viață asemănătoare, pentru că restul se poate regla”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Carmen de la Sălciua.

Mai mult decât atât, ne-a recunoscut cântăreața de muzică de petrecere, pentru o perioadă vrea să fie singură, cel puțin în plan amoros, Carmen de la Sălciua luând decizia de a nu se mai implica în relații care i-ar consuma timpul.

”Sunt curtată, sunt foarte curtată de mulți bărbați, chiar și din showbiz. Dar niciunul nu este, văd eu, bărbatul pe care mi-l doresc eu. Oricum, acum nu îmi doresc o relație, vreau să mă ocup de mine. Nu am timp pentru relații, cred că bărbatul de care am nevoie eu este pe drum”, a mai precizat Carmen de la Sălciua pentru FANATIK.

Și, explică ea, motivele sunt cât se poate de clare pentru care, acum, nu își dorește o relație, iar bărbatul pe care îl vrea este, deja, zugrăvit în mintea ei.

Când vine vorba de bărbatul care să fie pe placul celebrei Carmen de la Sălciua, lucrurile sunt cât se poate de clare.

”Eu vreau un bărbat ocupat, un bărbat care are afacere sau afaceri, nu un bărbat care trăiește pe Instagram și care are relație tot acolo. Nu, vreau un bărbat adevărat, care să știe ce își dorește de la viață și de la femeia de lângă el, care, atunci când e acasă să fie lângă femeia de alături”, a explicat Carmen de la Sălciua.

Mai mult, explică cântăreața, este convinsă că își va da seama de la prima vedere dacă bărbatul care o curtează este sau nu este potrivit pentru ea.

”Voi ști când îl voi vedea, voi primi un semnal. Am mai primit eu semnale, dar, poate, le-am interpretat greșit. În orice caz, la maturitate, relațiile sunt altfel, nu sunt ca cele din tinerețe, nu mai faci aceleași greșeli”, a mai spus Carmen de la Sălciua pentru FANATIK.

Comenteaza