Carmen de la Sălciua este devastată de durere! Artista plânge în hohote după omul drag: „El a intrat în pușcărie”

Carmen de la Sălciua este devastată de durere! Artista plânge în hohote după omul drag: „El a intrat în pușcărie”
| Foto: wowbiz.ro

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai îndrăgite interprete din România. Aceasta a avut multe apariții publice în care a vorbit despre viața ei privată.

Nu se sfiește să vorbească despre viața ei personală, iar recent aceasta a povestit despre un subiect mai puțin abordat: familia ei. Vedeta a dat detalii neștiute până acum despre cei care i-au dat viață. Iată ce relație a avut aceasta cu tatăl ei!  

Artista a crescut un gol în suflet, provocat de lipsa tatălui ei. Părinții au divorțat când ea era doar un copil, iar durerea a fost enormă, căci nu a avut parte de afecțiunea paternă, iar asta a marcat-o profund. Toată durerea a atins apogeul atunci când părintele ei a fost condamnat în spatele gratiilor, iar ea a mers să-l viziteze. 

Mie mi-a lipsit afecțiunea tatălui meu. Am venit acasă și am plâns și mă gândeam de ce nu pot să am și eu ce au ceilalți copii.  

Deși nu a avut acasă proiecția familei perfecte, artista este determinată să fac tot ce-i stă în putință pentru a trăi chiar ea acest lucru.

Să-mi spună că mă iubește, e important, e foarte importantă treaba asta, dar nu a fost să fie așa. El a intrat în pușcărie și l-am văzut pe tatăl meu prin sticlă și era cărunt”, a declarat Carmen de la Sălciua în cadrul podcastului „Viața vedetelor”.  

Vedeta susține că și-a găsit sufletul pereche, un bărbat care se află în divorț cu soția lui. A fost pusă la zid și criticată dur, acuzată fiind că i-ar fi furat bărbatul altei femei. Carmen de la Sălciua se apără și spune că relația iubitului ei cu soția lui era deja terminată și nu a intervenit cu nimic.  

„Dacă bărbatul potrivit vine și îți pune mâna pe mâna ta și îți spune: „Tu poți!”, pai poți să muți munții. Eu sunt convinsă că mama mea îl va primi cu căldură. Da, sigur (n.r. răspunsul ei când a fost întrebată dacă este bărbatul vieții ei). Trebuie să-și rezolve lucrurile din viața lui și nu pot să dau un verdict acum. Mi-am dat seama că lucrurile nu mai mergeau de multă vreme între ei”, a mai spus artista în cadrul unui podcast.  

S-a zvonit că și-ar fi înșelat unul dintre partenerii de viață, dar totul este doar o informație contrafăcută, menită să o doboare. Carmen de la Sălciua spune că niciodată nu s-a pus problema să trădeze în dragoste vreun bărbat cu care s-a iubit de-a lungul timpului. 

„Faptul că am înșelat nu este adevărat, nu am înșelat niciodată”, a mai dezvăluit Carmen de la Sălciua, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza