Carmen de la Sălciua a trecut peste divorț și vrea să îmbrace iar rochia de mireasă. Cine i-a furat acum inima: "Aici mă mărit"

Carmen de la Sălciua a trecut peste divorț și vrea să îmbrace iar rochia de mireasă. Cine i-a furat acum inima: "Aici mă mărit"
| Foto: wowbiz.ro

Carmen de la Sălciua continuă să surprindă cu fiecare apariție! De această dată, vedeta pare să aibă planuri de căsătorie!
 
 

Carmen de la Sălciua, una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară, se bucură de un succes enorm atunci când vine vorba de piesele pe care le lansează. Solista are zeci de milioane de vizualizări pe Youtube, semn că oamenii o apreciază mult pentru tot ce cântă.

Carmen are mulți fani și peste hotare, melodiile ei ajungând și la sufletele străinilor. Ei bine, dacă cu cariera și banii stă chiar foarte bine, cu dragostea n-am putea spune același lucru. După o căsnicie eșuată, Carmen a încercat o relație cu Cosmin Isăilă, însă, într-un final, au rămas prieteni. 

De atunci, cântăreața nu s-a mai afișat cu niciun bărbat, deși fanii ei abia așteaptă s-o vadă cu cineva. Carmen de la Sălciua este foarte urmărită în mediul online și ține destul de des legătura cu cei care o urmăresc. Mai mult, vedeta chiar le oferă sfaturi despre viață și din experiența ei. De data aceasta, Carmen i-a surprins pe toți cu o nouă fotografie, alături de descrierea: ”Aici mă mărit”.

„ Dragostea poate veni când ești cel mai puțin pregătit! Fiecare om a întâlnit-o diferit. Nu am o dependență față de nimeni, sunt destul de bine pe picioarele mele și dacă va fi să vină omul pregătit pentru mine... va veni! Indiferent că am coroniță pe cap sau merg să duc gunoiul. Dumnezeu știe!”, a spus Carmen de la Sălciua pe pagina sa de Instagram, acum puțin timp, potrivit wowbiz.ro.

 

 

Comenteaza