Carmen de la Sălciua rupe tăcerea! Artista a fost înșelată din nou? „Îți bați joc”

Carmen de la Sălciua rupe tăcerea! Artista a fost înșelată din nou? „Îți bați joc”
| Foto: wowbiz.ro

Carmen de la Sălciua a vorbit despre infidelitatea în cuplu, la cererea fanilor de pe rețelele de socializare.

Carmen de la Sălciua se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite artiste de la noi din țară, iar de când a intrat pentru prima dată în lumina reflectoarelor, vedeta a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas.

De asemenea, cântăreața este foarte activă și pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii ei aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute, dar și unde răspunde curiozităților urmăritorilor ei. 

Așa s-a întâmplat și recent, asta pentru că un internaut mai curajos i-a adresat vedetei o întrebare despre infidelitate, mai precis dacă Carmen de la Sălciua crede sau nu că infidelitatea poate fi iertată, apoi cei doi soți să-și continue căsnicia ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, iar răspunsul brunetei nu a întârziat să apară, spunându-și imediat părerea.

„Infidelitatea dacă o ierți... trebuie să o și uiți! Ceea ce după mintea mea este imposibil! Poate mai sunt cazuri care uită și trec mai departe! Bravo lor dacă pot face asta... însă vei trăi precum un DETECTIV!(...) Încurajez oamenii care se căsătoresc, după ce au trăit ce au avut de trăit! E urât și păcat să îți bați joc de omul cu care te-ai căsătorit!”, a transmis artista pe InstaStory, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza