Carmen de la Sălciua a despărțit o familie. Declarații exclusive de la femeia înșelată: "Mi-a spus să-i dau divorțul că vrea să stea cu ea"

Carmen de la Sălciua a despărțit o familie. Declarații exclusive de la femeia înșelată: "Mi-a spus să-i dau divorțul că vrea să stea cu ea"
| Foto: spynews.ro.

Carmen de la Sălciua este acuzată că ar avea o relație cu un om de afaceri care este însurat.  

Carmen de la Sălciua a mărturisit cu câteva săptămâni în urmă că iubește din nou, însă nu a dezvăluit și pe cine. Astăzi, o informație bombă a șocat întreaga lume mondenă.

Artista Carmen de la Sălciua este acuzată ca a spart casa unei femei! Bianca Emanuela, soția bărbatului cu care vedeta ar avea o relație, susține că cel cu care se vedea pentru tot restul vieții, se iubește cu cântăreața.

Fără a ezita, femeia înșelată a declarat că mai mulți apropiați i-au spus că soțul ei ar avea o relație cu Carmen de la Sălciua, după ce cei doi s-au cunoscut la un eveniment, unde artista cânta. Nu a vrut să creadă aceste vorbe, însă relația dintre ea și omul de afaceri nu mai mergea deloc bine, astfel că acesta i-a cerut divorțul.

Bianca Emanuela susține că nu a fost de acord și a sperat că totul se poate remedia, asta până când a văzut portofelul soțului ei în pozele postate pe Instagram de către Carmen de la Sălciua. Mai mult decât atât, femeia înșelată susține că soțul ei ar fi fost în vacanță cu artista.

Femeia înșeată a luat legătura cu soțul ei și a cerut explicații pentru ceea ce se întâmplă, iar omul de afaceri i-a spus să-i dea divorțul căci își dorește să aibă în continuare o relație cu artista Carmen de la Sălciua, fără a mai fi deranjați de ea.

"El a plecat în vacanță cu această femeie. I-am recunoscut portofelul în acele fotografii pe Instagram, dar am aflat de câteva zile că are o relație cu ea. Mi-a spus să-i dau divorțul că vrea să stea cu ea. S-au cunoscut la un eveniment, unde el a mers singur iar ea a cântat. Am încercat să îmi salvez căsnicia, dar se pare că el avea idei clare de atunci. Au mai fost multe discuții între noi, dar niciodată nu s-a ajuns să ceară divorțul. Acum că e cu ea, vrea să fie liber.", a declarat în exclusivitate pentru SpyNews Emanuela Bianca.

În urmă cu doar două săptămâni, Carmen de la Sălciua se arăta mai fericită ca niciodată, totul datorită noului iubit care-i înseninează toate zilele. Vedeta nu s-a sfiit și a făcut primele declarații despre cel care îi aduce zâmbetul pe buze.

Întrebată ce a impresionat-o la el, Carmen de la Sălciua nu a vrut să dea momentan mai multe declarații, însă a dat de înțeles că relația lor e una cât se poate de serioasă și că sunt împreună deja de o lună

”Acum bem cafeaua împreună, nu pot să spun chiar cu ce m-a impresionat de față cu el (...) Suntem împreună de o lună deja. Lucrurile merg bine, iar eu sunt fericită. Este o relație serioasă”, a spus Carmen de la Sălciua, potrivit spynews.ro.

Comenteaza